Henkilöstö- ja taloussihteeri - SASKY koulutuskuntayhtymä

SASKY koulutuskuntayhtymän Sastamalan oppilaitoksia ovat Vammalan ammattikoulu, Tyrvään käsi- ja taideteollisuusoppilaitos ja Karkun kotitalous - ja sosiaalialan oppilaitos.

Haemme henkilöstö- ja taloussihteeriä Sastamalan oppilaitoksiin määräaikaiseen työsuhteeseen 12.8- 15.11.2019 väliseksi ajaksi. Työskentelypaikkakunta on Sastamala.

Henkilöstö- ja taloussihteerin pääasiallisena tehtävänä on tukea Sastamalan oppilaitosten henkilöstöjohtamisen ja taloushallinnon prosessien toimivuutta ja sujuvuutta.
Henkilöstö- ja taloussihteeriltä edellytetään soveltuvaa toimistoalan koulutusta, kokemusta henkilöstö- ja taloushallinnon tehtävistä sekä henkilöstö- ja taloushallinnon sähköisten järjestelmien hallintaa. Arvostamme hyvää tietoteknistä osaamista, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, julkishallinnon ja virkaehtosopimusten tuntemusta, kykyä toimia tehokkaasti sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn.
Tehtävä on kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen alainen. Ennen tehtävän vastaanottoa on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus sekä lain 504/2002 edellyttämä rikosrekisteriote. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa rehtori Jarkko Vuori, puh. 0447554433

SASKY koulutuskuntayhtymä, Sastamalan oppilaitokset
Osoite: Ratakatu 36, 38210 Sastamala

SASKY koulutuskuntayhtymä on ammatillista koulutusta ja yleissivistävää koulutusta järjestävä kuntayhtymä, joka toimii pääasiassa 13 jäsenkuntansa alueella Pirkanmaalla ja Satakunnassa. Henkilöstöä kuntayhtymän palveluksessa on noin 560.

Tutustu työnantajaan