test

Henkilöstöasiantuntija

Ansök senast  7.12.2022 15:00

Kanta-Hämeen hyvinvointialue on 1.1.2023 toimintansa aloittava 6 500 työntekijän yhteisö. Vastaamme 170 000 kantahämäläisen sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Asukkaille haluamme mahdollistaa maan parhaimmat palvelut ja parhaimman asiakaskokemuksen. Haluamme rakentaa erinomaiset työolot sekä edistää uudenlaista johtamista.

Oletko Sinä meidän viestintätaitoinen ja somessa sujuvasti viestivä henkilöstöasiantuntija? Etsimme Sinua joukkoomme vakituiseen työsuhteeseen Kanta-Hämeen hyvinvointialueelle. Voit aloittaa tehtävässäsi mahdollisimman pian.

Työpöydälläsi on monipuolisia HR-viestinnän tehtäviä. Sen lisäksi, että toimit viestintä- ja somevelhona HR-tiimissämme, pääset organisoimaan, ideoimaan ja kehittämään HR-viestintää. Käytännössä työpäiväsi sisältävät esimerkiksi muutosviestinnän hoitamista, henkilöstötiedotteiden työstämistä sekä tapahtumien organisoimista. Olet mukana laatimassa henkilöstökyselyitä ja tuottamassa niiden pohjalta tietoa käyttöömme. Meistä olisi hienoa, jos Sinulta onnistuu myös erilaisten HR-videoiden tekeminen ja nautit tuottaa mukaansatempaavaa sisältöä organisaatiomme käyttöön. Yhteistyökumppaneitasi ovat muu HR-tiimi, eri alan asiantuntijat ja päälliköt sekä viestintätiimi. Teet tiivistä yhteistyötä henkilöstöjohtajamme Johannan kanssa.

Toivomme, että tuot mukanasi rohkeutta ja luovuutta luoda uusia toimintamalleja HR-palveluiden sisällä. Toimit luontevasti eri yhteistyökumppaneiden kanssa ja Sinulla on hyvät yhteistyö- ja verkostoitumistaidot. Tarvitset työssäsi oma-aloitteista ja itsenäistä työskentelyotetta sekä vahvoja asiakaspalvelutaitoja. Henkilöstöasiantuntijana omaksut ajantasaista tietoa sekä Sinulla on ymmärrystä henkilöstöpalveluista ja koko organisaation alueelta. Koulutusvaatimuksena on soveltuvaa korkeakoulututkinto.

Mitä tarjoamme Sinulle?

Työpaikkaetuina saat käyttöösi esimerkiksi lounas-, työmatka- sekä kulttuuri- ja liikuntaedun. Työtäsi ei ole sidottu toimistolle, vaan voit työskennellä myös halutessasi etänä/hybridisti. Tarjoamme Sinulle merkityksellisen tehtävän rakentamisvaiheessa olevasta organisaatiosta. Saat ympärillesi innostuneen ja kehittämisorientoituneen työyhteisön. Pääset tekemään työpaikkaa, jonne halutaan tulla ja jäädä. Pääset tutustumaan lisää OmaHämeeseen osoitteessa www.omahame.fi.

Toivomme, että jätät hakemuksesi pian, sillä edistämme hakua jo hakuajan aikana. Hakemuksesi tulee olla perillä viimeistään hakuajan päättymiseen mennessä. Tehtävään valitun tulee esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan valintapäätöksen saatuaan määräajassa. Palkkaus ja muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Käytössä on kuuden (6) kuukauden koeaika.

Lisätietoja päivittäin henkilöstöjohtajaltamme Johanna Bjerregård Madsenilta:
Sähköpostilla johanna.bjerregardmadsen@hame.fi (klo 8-16)
Puhelimitse 050 387 7680 (klo 16-18)

Organisationer jobb

Arbetsgivare

Kanta-Hämeen hyvinvointialueen palvelukseen siirtyy 1.1.2023 alkaen noin 6 500 sote- ja pelastustoimen työntekijää nykyisistä maakunnan organisaatioista. Oma Häme valmistelee hyvinvointialueen toiminnan käynnistymistä. Läs om arbetsgivare