Skip to main content
test

Kolarin kunta hakee vakituiseen työsuhteeseen henkilöstöasiantuntijaa.

Henkilöstöasiantuntijan tehtävänä on henkilöstöhallinnon ja -palvelujen ohjaaminen ja kehittäminen.

Henkilöstöasiantuntija toimii työnantajan edustajana henkilöstö- ja yhteistoiminta-asioissa sekä KT-yhteyshenkilönä. Lisäksi henkilöstöasiantuntija toimii tulevaisuudessa kunnan työsuojelupäällikkönä.

Odotamme kunta- ja henkilöstöhallinnon tuntemusta sekä alan lainsäädännön ja virka- ja työehtosopimusten hallitsemista. Sinulla on valmius uudistaa henkilöstöpalvelujamme ja ohjata henkilöstömme työhyvinvointia.

Kelpoisuusehtona tehtävään on soveltuva korkeakoulututkinto sekä kokemusta henkilöstöhallinnosta. Työssä onnistuminen edellyttää sujuvia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteellisuutta ja järjestelykykyä.

Palkkaus KVTES:n mukaan, hakija voi esittää myös palkkatoivomuksen.

Valitun tulee esittää terveydentilaa koskeva selvitys. Tehtävä täytetään mahdollisimman pian ja siinä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Hakemus tulee tehdä sähköisellä lomakkeella osoitteessa www.kuntarekry.fi viimeistään 1.2.2023 klo 15.00 mennessä.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Hallintojohtaja Tiina Piirilä, puh. 040 489 5003, tiina.piirila@kolari.fi

Lisätietoja

Kolarin kunta, Hallinto- ja elinkeinopalvelut, Hallintopalvelut

Tervetuloa työskentelemään monialaiseen ammattilaisten yhteisöön. Asiakkaiden välitön, joustava ja koko ajan kehittyvä palveleminen on Kolarin kunnassa tehtävän työn tärkein päämäärä. Kolarin kunta välittää ammattilaisistaan ja tarjoaa työntekijöille muun muassa liikunta- ja kulttuuriedun. Kolarin kunta on savuton työyhteisö.


Osoite: Isopalontie 2, 95900 Kolari
Kolarin kunta - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb