Skip to main content
test
Henkilöstöasiantuntija - Etelä-Savon Koulutus Oy

Henkilöstöasiantuntija

Haemme henkilöstöasiantuntijaa Etelä-Savon Koulutus Oy:lle toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen henkilöstö-, palkka-, ja taloushallinnon tehtäviin.

Tehtävä sisältää työsuhteisiin liittyvää laaja-alaista ohjausta ja neuvontaa henkilöstölle ja esihenkilöille, työsopimusten valmistelua, TES-tulkintaa, palkanlaskennan yhteyshenkilönä toimimista ulkoistettuun palvelutuottajaan sekä henkilöstösuunnittelua ja -raportointia.

Tehtäväkenttä on hyvin monipuolinen ja vaihteleva. Asiantuntevan ja ketterästi oppivan työyhteisön tuki on käytettävissäsi.

Tehtävä edellyttää soveltuvaa koulutusta sekä useamman vuoden työkokemusta palkka-, henkilöstö- ja taloushallinnon tehtävistä. Erityisedellytyksinä tehtävään on henkilöstö- ja palkkahallinnon tietojärjestelmien tuntemus ja osaaminen. Tällä hetkellä henkilöstöhallinnossa on käytössä Personec F, ESS7 sekä Populus.

Arvostamme kokemusta työehtosopimusten tulkinnasta (Avaintes sekä opetusalat) sekä työsuhteisiin liittyvää käytännön asiantuntijatyön hallitsemista.

Arvostamme oppimishalukkuutta sekä itsenäistä ja vastuullista työotetta. Arvostamme myös joustavaa asennetta sekä kykyä organisoida omaa ajankäyttöä muuttuvien tilanteiden mukaisesti.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää myös hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja, kehittävää työotetta sekä paineensietokykyä.

Palkkatoive pyydetään liittämään työhakemukseen.

Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen toimen vastaanottamista.

Noudatamme työsuhteen alussa kuuden kuukauden koeaikaa.

Työ alkaa 1.12.2022 tai sopimuksen mukaan.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa henkilöstöpäällikkö Katja Jormakka puh. 040 620 6446, etunimi.sukunimi@esedu.fi

Lisätietoja

Etelä-Savon Koulutus Oy

Etelä-Savon Koulutus Oy:n ylläpitämä Etelä-Savon ammattiopisto on maakunnallinen monialainen ammatillinen oppilaitos, joka järjestää ammatillista perus-, jatko- ja täydennyskoulutusta nuorille sekä aikuisille. Vakituiset toimipisteet sijaitsevat Mikkelissä ja Pieksämäellä. Etelä-Savon ammattiopistossa opiskelijoita on n. 3500 opiskelijaa ja henkilöstömäärä on n. 330. Esedu on savuton oppilaitos.


Osoite: Otavankatu 4, 50100 Mikkeli

Rekommenderade jobb