Skip to main content
test
Henkilöstöasiantuntija, työhyvinvointi - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Haemme Keudan henkilöstöpalveluiden tiimiin jäseneksi

TYÖHYVINVOINNIN MONIOSAAJAA

Henkilöstöasiantuntijana toimit Keudan esihenkilöiden tukena työhyvinvointiin liittyvissä prosesseissa. Tehtäviisi kuuluu vastuualueesi prosessien rakentaminen ja kehittäminen (mm. varhaisen tuen malli) ja niihin liittyvien ohjeiden ja toimintasuunnitelmien valmistelu sekä esihenkilöiden koulutus. Toimit työterveyshuollon yhteyshenkilönä ja tuet Keudan esihenkilöitä työhyvinvointiprosesseissa. Henkilöstöpalveluiden tiimin jäsenenä osallistut myös muiden henkilöstöhallinnon prosessien kehittämiseen.

Toimit myös Keudan työsuojelupäällikkönä. Työsuojelupäällikön tehtävissä keskeistä on työsuojelun lakisääteisistä tehtävistä vastaaminen. Sinulla on tärkeä rooli työturvallisuuskulttuurin ja -prosessien rakentamisessa. Teet tiivistä yhteistyötä työsuojeluvaltuutetun ja turvallisuuspäällikön kanssa. Osallistut työpaikkaselvityksien suunnitteluun yhteistyössä työterveyshuollon toimijoiden kanssa ja olet mukana työpaikkaselvityskäynneillä.

Edellytämme sinulta:
- soveltuvaa korkeakoulututkintoa
- kokemusta vastaavista tehtävistä
- hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Lisäksi sinulla on itsenäinen työskentelyote ja pystyt toimimaan ratkaisukeskeisesti haastavissakin vuorovaikutustilanteissa. Sinulla on hyvät tietotekniset taidot.

Eduksi katsomme:
- työyhteisösovittelijan koulutus
- aiempi perehtyneisyys työsuojelun kokonaisuuteen
- positiivinen asenne sekä proaktiivisuus
- asiakaslähtöisyys ja joustavuus
- Keudan arvojen jakaminen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vastuullisen tehtävän alan huippuorganisaatiossa aktiivisessa ja uniikissa työyhteisössä sekä verkostoissa. Meillä Keudassa olet arvostettu osaaja ja teet työtä, jolla on merkitystä. Tekemisen arkea sujuvoittaa ketterä työskentelykulttuurimme, kattavat henkilöstöedut sekä työterveyspalvelut.

Pääasiallinen työskentelypaikkakunta on Järvenpää. Työ on liikkuvaa eri toimipisteidemme välillä, joten se edellyttää oman auton käyttöä.

Hakijoilta edellytämme videoesittelyn tekemistä. Linkki videon tekemiseen lähetetään kullekin hakijalle erikseen hakemuksen saavuttua järjestelmään. Hakemusten ja videoesittelyjen pohjalta valitsemme haastatteluun kutsuttavat hakijat. Haastattelut pidetään ke 14.12. ja to 15.12.2022 Keudan Järvenpään toimipisteessä Sibeliuksenväylä 55.

Lisätietoja antaa henkilöstöpäällikkö Elina Lehtinen, 040 168 6835.

Tervetuloa Keudaan kehittämään ja kehittymään!

Lisätietoja

http://www.keuda.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Henkilöstöpäällikkö Elina Lehtinen, p. 040 168 6835.

Lisätietoja

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä, Yhteiset palvelut

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda toteuttaa Suomen viidenneksi suurimpana ammatillisen koulutuksen järjestäjänä opiskelijoilleen sekä työelämälle yksilöllisiä, vaikuttavia koulutus- ja osaamisen kehittämispalveluja. Keski-Uudellamaalla sijaitsevissa 10 toimipisteessämme työskentelee 820 innostunutta keudalaista. Toimintamme sisältää 80 eri tutkintoihin johtavaa ammatillista, työvoima- ja valmentavaa koulutusta sekä aikuisten perusopetusta, joissa opiskelee vuosittain yli 10 000 opiskelijaa. Opetus- ja kulttuuriministeriö laatupalkitsi Keudan vuonna 2020 ammatillisen koulutuksen järjestäjänä. Vuosi 2022 on juhlavuosi, kun Keuda täyttää 60 vuotta.


Osoite: Sibeliuksenväylä 55, 04400 Järvenpää

Rekommenderade jobb