Henkilöstöjohtaja

Lohja on järvikaupunki läntisellä Uudellamaalla, metropolialueen kupeessa, noin puolen tunnin päässä pääkaupunkiseudusta. Viihtyisä asuinympäristö, monipuolinen kulttuuri, korkeatasoinen osaaminen ja kilpailukykyinen elinkeinoelämä luovat edellytykset asukkaiden ja työntekijöiden hyvinvoinnille. Tänä vuonna voit kurkistaa Lohjan huikeisiin asumisympäristöihin kesän asuntomessujen kautta.

Lohjan kaupungin palveluksessa toimii noin 3000 eri alojen osaajaa. Henkilöstöasioissa onnistuminen on ratkaiseva tekijä sen kannalta, kuinka kaupunki onnistuu palvelutuotannossaan. Tähän tarvitsemme nyt uutta avainpelaajaa.

Haemme henkilöstöjohtajaa vakituiseen virkaan kaupungin konsernihallinnon 13 hengen henkilöstöyksikön johtoon.

Toimit esimiesten sparrauskumppanina ja tukena, koordinoit ja vastaat strategisesta henkilöstöjohtamisesta. Vastuullasi on myös työnantajatoiminta, palvelussuhdeasiat, työhyvinvointi, työsuojelu, yhteistoiminnan järjestäminen, rekrytoinnit, henkilöstön kehittäminen ja työllisyysasiat. Sinulla on tärkeä rooli erilaisten HR-prosessien sekä työnantajaimagon kehittämisessä. Toimit kaupungin johtoryhmän jäsenenä.

Tarjoamme sinulle haastavan ja vastuullisen työn innovatiivisessa, joustavassa ja hyvähenkisessä työympäristössä. Tehtäviisi kuuluvat henkilöstöhallinnon esimiestehtävät.

Odotamme sinulta
- soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa. Oikeustieteellinen tutkinto katsotaan eduksi.
- henkilöstöhallinnon työkokemusta ja näyttöä vaativasta asiantuntijaosaamisesta
- vahvaa käytännön kokemusta palvelussuhdeasioista sekä työlainsäädännöstä
- johtamiskokemusta ja kykyä ohjata prosessien kehittämistä
- hyviä neuvottelu-, vuorovaikutus- ja esiintymistaitoja
- innostunutta ja kehittämismyönteistä asennetta
- hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa ja riittävää ruotsin kielen taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi

Kelpoisuusehtona on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Palkka määräytyy KVTES:n mukaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Valitun on esitettävä Keski-Uudenmaan Työterveys Oy:n Lohjan toimipisteen todistus terveydentilastaan.

Haastattelut pidetään viikoilla 17 ja 18.

Hakuaikaa jatketaan 23.4.2021 saakka.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Kaupunginjohtaja Mika Sivula p. 044 369 4321, mika.sivula@lohja.fi

Lohjan kaupunki on savuton työnantaja

Tutustu työnantajaan

Pyydämme jättämään ensisijaisesti sähköisen hakemuksen osoitteessa www.kuntarekry.fi määräaikaan mennessä. Voit myös toimittaa kirjallisen hakemuksen 23.4.2021 klo 15.00 mennessä osoitteeseen: Lohjan kaupunki/Lohja rekry, PL 71, 08101 Lohja.Kuoreen tunnus LOH-09-24-21. Kirjallisia hakemuksia ei palauteta.

Lohjan kaupunki, Konsernihallinto
Osoite: Karstuntie 4, 08100 Lohja

Lohjan kaupunki - Rökfri arbetsplats

Suggested jobs