Henkilöstöpäällikkö - Heinolan kaupunki

Henkilöstöpäällikkö

Haemme henkilöstöpäällikköä Heinolan kaupungin Yhteiset palvelut -toimialan henkilöstöpalveluihin.

Yhteisten palveluiden toimiala on suoraan kaupunginhallituksen alainen toimiala, joka toimii kaupungin muiden toimialojen tukena. Tehtävänämme on helpottaa toimialojen johtamista sekä arjen työtä tarjoamalla talous- ja henkilöstöpalveluita sekä hallinnon tuen- tietohallinnon- ja tiedonohjauksen palveluita. Toimialalla työskentelee yli 30 asiantuntijaa.

Henkilöstöpäällikkönä toimit henkilöstöpalveluiden palvelualueen palvelualuejohtajana johtaen Heinolan kaupungin työnantaja- ja henkilöstöpolitiikkaa vastuullisesti ja vaikuttavasti. Henkilöstöpalveluiden palvelualue kehittää ja tukee toimialoja henkilöstöhallintoon liittyvissä tehtävissä sekä hoitaa ja koordinoi Heinolan kaupungille työnantajana kuuluvia tehtäviä. Henkilöstöpäällikön tukena työssä toimii tällä hetkellä 8 hengen tiimi.

Tehtäviisi kuuluvat henkilöstöpalvelujen johtaminen ja kehittäminen sekä vastaaminen HR:n kaikista osa-alueista, kuten palvelussuhdeasioista, virka- ja työehtosopimusten täytäntöönpanosta, yhteistoiminnasta, viranomaisyhteistyöstä, työsuojelusta ja työhyvinvoinnista, osaamisen kehittämisestä sekä rekrytoinnista. Henkilöstöpäällikkönä toimit myös kaupungin KT-yhdyshenkilönä.

Osaat ja haluat kannustaa henkilöstöä kohti uusia toimintamalleja ja toimintatapoja. Tunnet HR:n kokonaisuuden henkilöstöhallinnosta ja työlainsäädännöstä kehittämistyöhön. Työskentelytapasi on tavoitteellinen ja johdonmukainen ja innostut kehittämisestä.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto, esimieskokemus sekä perehtyneisyys henkilöstöhallintoon.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän kehittämismyönteisessä työyhteisössä.

Työ alkaa helmikuussa 2022 tai sopimuksen mukaan.

Pyydämme sähköisiä hakemuksia Kuntarekry.fi-järjestelmän kautta 24.9.2021 klo 14.00 mennessä. Rekrytointiprosessi sisältää myös videohaastatteluosuuden.

Virkaan valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Noudatamme kuuden (6) kuukauden koeaikaa.


Tule osaksi pienen kaupungin isoa elämää!

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

hallinto- ja kehitysjohtaja Hanna Hurmola-Remmi, 044 780 1420, 10.9.2021 klo 11.00-13.00 ja 22.9.2021 klo 8.30-11.30 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@heinola.fi.

Lisätietoja

Yhteiset palvelut, henkilöstöpalvelut

Heinolan kaupunki on olemassa asukkaitaan varten. Rakennamme kaupunkiamme yhdessä 1274 ammattilaisen voimin. Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!

Pieni kaupunki, iso elämä


Osoite: Rauhankatu 3, 18100 Heinola

Rekommenderade jobb