Skip to main content
test
Historian ja yhteiskuntaopin lehtori - Urjalan kunta

Urjalan sivistystoimessa julistetaan haettavaksi 2.3.2023 alkaen perusopetuksen (vuosiluokat 7 - 9) ja lukion yhteisen lehtorin viransijaisuus. Opetettavina aineina on historia ja yhteiskuntaoppi sekä filosofia.

Eduksi katsomme kokemuksen lukio-opetuksesta ja filosofian pätevyydestä ja opettamisesta. Hakijan ansioksi katsotaan myös aiempi yhtenäiskoulussa toimiminen.

Virka täytetään määräajaksi 2.5.-3.6.2023. On todennäköistä, että sijaisuus jatkuu lukuvuonna 2023-2024. Työpaikka on Urjalan yhtenäiskoulussa ja Väinö Linnan lukiossa, joka on vuonna 2017 käyttöön otettu oppilaitos, jonka yhteydessä toimii myös Urjalan liikuntahalli.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) mukaan. Alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Ennen haun vahvistamista virkaan valitun tulee toimittaa hyväksytty lääkärintodistus ja esittää nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.

Lisätietoja

https://www.urjala.fi/hyvinvointi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Rehtori Taina Tilvis 040 335 4255, taina.tilvis@edu.urjala.fi ja
apulaisrehtori Jari Åke 040 335 4269, jari.ake@edu.urjala.fi

Lisätietoja

Urjalan yhtenäiskoulu

Urjalan kunta on koulutusmyönteinen työnantaja. Kulttuurimaisemien lisäksi Urjala tarjoaa asukkailleen monipuolisia palveluita ja hyvät asumisen edellytykset. Kunta tunnetaan osaamista ja työhyvinvointia arvostavana ja kehittävänä vastuullisena työnantajana. Henkilöstöllämme on käytössä E-passi etuus, kuntosalietuus kunnan kuntosaliin sekä työsuhdepolkupyöräetu. Meillä on lisäksi kattava työterveyshuolto ja hyvät työvälineet. Urjalan kunta on savuton työpaikka.


Osoite: Urjalantie 37, 31760 Urjala
Urjalan kunta - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb