Skip to main content
test

Oletko motivoitunut opetustyön ammattilainen? Aktiivinen historian ja yhteiskuntaopin asiantuntija?

Sipoonjoen yhtenäiskoulu on noin 380 oppilaan koulu vuosiluokille 1 sekä 7-9. Sipoon Nikkilässä. Koulu sijaitsee uudessa, modernissa vuonna 2016 valmistuneessa Nikkilän Sydän -koulukeskuksessa yhdessä ruotsinkielisen Kungvägens skolan kanssa. Koulut toimivat itsenäisinä kouluina tiiviissä yhteistyössä ja vuorovaikutuksessa. Sipoonjoen yhtenäiskoulussa on kielikylpyopetusta, joustavan perusopetuksen jopo-luokka, luokkamuotoisen erityisopetuksen luokat. Syksyllä 2021 koulu laajeni yhtenäiskouluksi, jolloin saatiin käyttöön uusia, avoimia ja joustavia oppimisympäristöjä.

Sipoon kunnan koulutuspalvelut hakee nyt

HISTORIAN JA YHTEISKUNTAOPIN LEHTORIA vakituiseen virkaan 1.8.2023 alkaen. Pääasiallisena sijoituspaikkana on Sipoonjoen yhtenäiskoulu sekä myös Sipoonlahden koulussa on tunteja.

Haemme aktiivista ja yhteistyökykyistä opettajaa, joka osaa toteuttaa yksilöllisiä ja toiminnallisia oppimisjärjestelyjä erilaisille oppijoille ja toimia moniammatillisessa työyhteisössä sovittujen toimintamallien mukaisesti. Edellytämme suunnitelmallista yhteistyötä muiden opettajien ja ohjaajien kanssa sekä valmiutta yhteisopettajuuteen.

Arvostamme aikaisempaa alan työkokemusta, hyviä vuorovaikutustaitoja, joustavuutta ja toimimista yhteisöllisesti sekä kehittämishalukkuutta.

Tarjoamme sinulle aitiopaikan päästä rakentamaan uuden yhtenäiskoulun toimintakulttuuria ja opetuksen järjestämisen käytänteitä. Meillä on käytössämme täysin uudet, modernit opetustilat, tiivis ja yhteistyötätekevä erityisopetuksen tiimi ja joustava yhteistyö koulujen välillä.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/98) mukaan. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät OVTES:in mukaisesti ja virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Valitun on toimitettava hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Hakemukset pyydetään jättämään 31.1.2023 klo 16 mennessä ohessa olevan linkin kautta tai osoitteessa www.sipoo.fi/rekry. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja

https://www.sipoo.fi/asiointikanava/sipoonjoen-yhtenaiskoulu/
https://www.facebook.com/Sipoonjoki/?fref=ts

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa Sipoonjoen koulun rehtori Liisa Juga sähköpostitse liisa.juga(at)sipoo.fi tai puh. 0401914467 sekä Sipoonlahden koulun rehtori Eira Tuominen eira.tuominen(at)sipoo.fi, puh. 040 6554992.

Lisätietoja

Sivistysosasto, Koulutuspalvelut

Sipoossa on erinomaiset mahdollisuudet työhön ja asumiseen. Voimakkaasti kasvava Sipoo tarjoaa henkilöstölleen mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön. Panostamme toimiviin työtapoihin, laadukkaisiin palveluihin sekä kuntalaisten ja koko henkilöstön osallistamiseen ja hyvinvointiin. Sipoon kunnan palveluksessa työskentelee noin 900 henkilöä. Tule sinäkin meille töihin!


Osoite: Iso Kylätie 12, 04130 Sipoo
Sipoon kunta - Rökfri arbetsplats Sipoon kunta - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb