Historian ja yhteiskuntaopin ma. virka - Pargas stad

Historian ja yhteiskuntaopin ma. virka - Pargas stad

Paraisten lukiossa ja Paraistenseudun koulussa (luokat 7-9) julistetaan haettavaksi historian ja yhteiskuntaopin määräaikainen virka ajalle 1.8.2019-31.7.2020. Tehtävään sisältyy todennäköisesti yläkoulun uskonnon opetusta, joten kelpoisuus uskonnon opetukseen katsotaan eduksi.

Paraisten lukio on n. 80 opiskelijan yksisarjainen lukio ja Paraistenseudun koulu on n. 200 oppilaan sekä n. 30 opettajan yläkoulu. Hallinnollisesti yläkoulu toimii yhdessä Paraisten lukion kanssa. Pääkoulu on lukio.

Tehtävään valittavalta toivotaan monipuolista pedagogista osaamista, joustavuutta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä kehittävää ja rakentavaa otetta työhön.

Lukuvuodelle 2019-2020 opetustunteja on tulossa noin 23.

Määräaikaiseen virkaan valitun tulee esittää rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa saatuaan tiedon valinnasta.

Läs mer

http://www.parainen.fi

Lisätietoja antavat rehtori Ari Rintanen, puh. 040 548 0541 ja vs. apulaisrehtori Satu Virtanen, puh. 050 596 2606.
Hakemus tulee ensisijaisesti toimittaa sähköisesti sivuston www.kuntarekry.fi kautta. Hakemuksen voi myös toimittaa osoitteeseen Paraisten kaupunki, sivistysosasto, Rantatie 28, 21600 Parainen, tai sähköpostitse osoitteeseen opetus@parainen.fi.

Paraisten kaupunki, suomenkielinen koulutus
Adress: Parainen

Paraisten kaupunki on ainutlaatuinen, noin 15 500 asukkaan saaristokaupunki Saaristomeren länsiosassa. Kaupungin keskusta on silti lähellä suuria kaupunkeja, Turkuun on 23 km, Helsinkiin 173 km ja Tampereelle 180 km. Parainen on kaksikielinen paikkakunta.
Paraisten kaupungissa on noin 1000 työntekijää eri aloilla. Haluamme luoda työpaikkoja, joissa henkilöstö tuntee työssään merkityksellisyyttä, iloa ja yhteisöllisyyttä ja haluaa kehittää toimintaa ja itseään.
Yhdessä haluamme luoda houkuttelevia ja hyvinvoivia työpaikkoja joissa henkilökuntaa kohdellaan tasapuolisesti. Uskallamme olla luovia ja kokeilla uusia asioita oppivassa organisaatiossa.

Mer om arbetsgivaren