Skip to main content
test
Hius- ja kauneudenhoitoalan ammatillinen ohjaaja - Lounais-Suomen koulutuskuntayhtymä

Etsimme osaavaan joukkoomme Novidan Loimaan toimipaikkaan hius- ja kauneudenhoitoalan ammatillista ohjaajaa ajalle 4.8.2022 - 30.6.2023.

Tehtävään valittavalta vaaditaan hius- ja kauneudenhoitoalan ammatillisen peruskoulutuksen suorittaminen ja käytännön kokemusta alan työtehtävistä.

Opiskelijoiden ammatillinen henkilökohtainen ohjaus yleisesti käytännön työskentelyssä. Apuna erityistä tukea tarvitsevien opiskelijoiden ohjaamisessa sekä apuna nopeammin etenevien opiskelijoiden ohjauksessa. Lisäksi työtehtäviin kuuluu esihenkilön muut määrämät tehtävät.

Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002) edellyttää, että tehtäviin otettavien henkilöiden on ennen viran/toimen vastaanottamista esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 505/2002 6§:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Laki kunnallisesta viranhaltijasta (304/2003) edellyttää, että tehtävään otettavan henkilön on ennen viran/toimen vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lain 7§:n terveydentilaa koskeva selvitys.

Työsuhteeseen sisältyy kahden kuukauden koeaika.

Lisätietoja

https://www.novida.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

koulutuspäällikkö Satu Kaurala
puh. 044 090 1214
satu.kaurala@novida.fi
apulaisrehtori Jouko Tevasaari
puh. 040 900 1282
jouko.tevasaari@novida.fi

Lisätietoja

Novida - ammattiopisto ja lukio Loimaa

Lounais-Suomen koulutuskuntayhtymä omistaa Novida - ammattiopisto ja lukion sekä Novidan oppisopimustoimiston. Opiskelijoita on keskimäärin 2100 ja henkilökuntaa 230.

Koulutuskuntayhtymän toimipaikat tekevät tiivistä ja monipuolista yhteistyötä alueidensa elinkeinoelämän kanssa.


Osoite: Myllykyläntie 8, 32200 Loimaa

Rekommenderade jobb