Skip to main content
test
Hoidonsuunnittelija - Tekonivelsairaala Coxa Oy

Haluaisitko työskennellä työntekijöidensä ja potilaiden arvostamassa huippusairaalassa?
Huippulaatuinen potilaskokemus sekä hyvä työilmapiiri ovat meille itsestäänselvyys ja avainasia. Meillä Coxassa hoidonsuunnittelu mahdollistaa oikea-aikaisen palvelukokemuksen tuhansille potilaillemme.

Haemme reippaaseen joukkoomme uutta tiimipelaajaa. Huippulaatuinen potilaskokemus sekä hyvä työilmapiiri ovat meille itsestäänselvyys ja avainasia. Haemme hoidonsuunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen. Noudatamme työsuhteissa 6 kk koeaikaa.

Tehtäviin kuuluvat mm. poliklinikka- ja leikkausaikojen suunnittelu, varaaminen ja leikkaussalien listasuunnittelu. Tehtävässä onnistuminen edellyttää hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, ratkaisukeskeistä työskentelyotetta sekä kykyä joustavaan ja laaja-alaiseen yhteistyöhön, potilaidemme sekä koko sairaalamme henkilöstön ja yhteistyötahojen kanssa.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää sairaanhoitajan tutkintoa ja laajaa hoitotyön kokemusta. Eduksi katsotaan Uranus- ja Opera-potilastietojärjestelmien tuntemus sekä erilaisten ajanvaraustehtävien osaaminen.
Tarjoamme sinulle merkityksellisiä työtehtäviä tekonivelkirurgian parissa sekä mahdollisuuden työskennellä moniammatillisessa työyhteisössä ammattitaitoisten ja mukavien kollegoiden kanssa. Täällä sinulla on mahdollisuus kehittyä tekonivelkirurgian huippuosaajaksi.

Ota rohkeasti yhteyttä ja keskustellaan tulevista työtehtävistäsi sekä työpaikkamme eduista, työn aloitus yhdessä sovittavalla aikataululla.

Pyydämme toimittamaan hakemukset 9.12.2022 mennessä.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

osastonhoitaja Hanna Tarvainen (hanna.tarvainen@coxa.fi), puh 03 3117 8019.

Lisätietoja

Osastosihteerit

Tekonivelsairaala Coxa Oy on Suomen ainoa, puhtaasti tekonivelleikkauksiin erikoistunut sairaala, joka työllistää noin 300 alan huippuosaajaa. Coxan työntekijöitä yhdistää halu palvella asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla ja kehittää jatkuvasti osaamistaan. Yksilöllinen, tutkitun ja erittäin korkealaatuisen hoidon ansiosta voimme tarjota potilaillemme uuden mahdollisuuden liikkumisen iloon. Potilasturvallisuutemme on kansainvälisesti tarkasteltuna alamme huippuluokkaa.


Osoite: Niveltie 4, 33520 Tampere

Rekommenderade jobb