Hoitaja - Äänekosken kaupunki

Hoitaja - Äänekosken kaupunki

Äänekosken kaupungin, Arjen tuen vastuualue, Kuhnamon palvelun 0.5 hoitajan vakinaisen toimen hakuaikaa on jatkettu ja aiemmin tulleet hakemukset huomioidaan. Sijoituspaikkana on tehostetun palveluasumisen Kuhnamon palvelutalo.

Kelpoisuusvaatimuksena toimeen on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai alan aikaisempi kouluasteinen ammatillinen tutkinto. ( Laki sosiaalihuollon henkilöstön ammatillisesta kelpoisuusvaatimuksesta 272/ 2005). Hakijalla tulee olla Valvirassa rekisteröinti sosiaali- tai terveysalan ammattihenkilönä toimimisesta. Lisäksi edellytämme tartuntatautilain 48§ mukaista rokotussuojaa.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta muistisairaiden ikäihmisten kuntouttavasta hoitotyöstä. Pidämme myös tärkeänä kiinnostusta ikääntyneiden kanssa toimimiseen ja heidän hyvinvointinsa ja toimintakyvyn tukemiseen. Toivomme sinulta iloista, oma- aloitteista ja tunnollista asennetta työn tekemiseen sekä eettisiin arvoihin pohjautuvaa työotetta.

Odotamme sinulta halua toimia asukaslähtöisen ja kuntouttavan hoitoyön periaatteiden mukaisesti, sekä valmiuksia tiimityöskentelyyn ja omahoitajuuteen.

Etsimme hoitajaa, joka haluaa kehittää hyvää ja laadukasta, ikääntyneitä osallistavaa hoitotyötä.

Työaika on 19.38h/vko ja työ on 3-vuorotyötä. Palkkaus KVTES mukaan.

Työ alkaa 24.6.2019 tai sopimuksen mukaan.

Valitun on esitettävä hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan. Toimen täyttämisessä noudatamme 6 kuukauden koeaikaa.

Haastatteluun kutsuttavien tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Toivomme hakemukset Kuntarekry.fi hakujärjestelmän kautta.

Läs mer

http://www.aanekoski.fi

Palvelukeskuksen johtaja
Kristiina Pikkupeura
puh 040 706 4251, ma-pe klo 8:15 - 10:00
kristiina.pikkupeura@aanekoski.fi
Äänekosken kaupunki
Arjen tuki
PL 24
44101 ÄÄNEKOSKI

Äänekosken kaupunki, Perusturvatoimiala, Arjen tuki, Kuhnamon palvelutalo
Adress: Äänekoski

Äänekoski sijaitsee Keski-Suomen maakunnan sydämessä, nelostien kupeessa ja vesistöjen kainalossa. Noin 19 000 asukkaan Äänekoski on juuri sopivan kokoinen ja tarjoaa rikkaat ja monipuoliset puitteet elämään. Puhdas luonto, viihtyisä asuinympäristö ja hyvät palvelut, ne kaikki löytyvät Äänekoskelta. Äänekoskella asuu hyvä arki.
Äänekosken persoonaa leimaavat luonnon hiomaton kauneus ja toisaalta korkean teknologian loppuun hiotut ratkaisut. Kaupunki ammentaa voimaa luonnosta niin teollisuuteen kuin asukkaidensa hyvinvointiin. Äänekoski onkin monen kansainvälisesti menestyvän yrityksen kotipaikka. Vahvan teollisuuden myötä kaupungin työpaikkaomavaraisuus on jatkuvasti yli 100%.
Henkilöstöä kaupunkikonsernin palveluksessa on noin 1 500.
Olemme savuton työyhteisö.

Mer om arbetsgivaren