Hoitaja - Viitasaaren kaupunki

Hoitaja - Viitasaaren kaupunki

Haemme Viitasaaren kaupungin perusturvan sijaispankkiin

HOITAJAA vakinaiseen työsuhteeseen

Hoitajan vakinainen toimi täytetään sopimuksen mukaan, viimeistään 1.7.2019 alkaen.

Hoitajan toimen kelpoisuusehtona ovat tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto (Laki terveydenhuollon ammattihenkilöistä 28.6.1994 /559 § 5 (20.3.2015/262). Keväällä 2019 valmistuvat huomioidaan hakumenettelyssä.

Odotamme sinulta laaja-alaista kiinnostusta erilaisten asiakasryhmien kanssa toimimiseen. Pystyt toimimaan itsenäisesti ja joustavasti, myös työryhmissä ja ammatillisissa verkostoissa. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä aktiivinen ja kehittämismyönteinen toimintatapa. Odotamme myös tietoteknistä osaamista.

Tarjoamme vaihtelevan ja monipuolisen hoitajan tehtävän Viitasaaren kaupungin sijaispankissa, mihin kuuluu työskentely perusturvan ja varhaiskasvatuksen eri toimintayksiköissä.

Työ on jaksotyötä (kaksivuorotyötä).
Palkkaus määräytyy tehtävien vaativuuden mukaan.

Toimessa edellytetään tartuntatautilain 48§:n edellyttämää rokotussuojaa.

Toimessa noudatetaan 6 kuukauden ja määräaikaisessa toimessa 2 kuukauden koeaikaa.

Valinta on ehdollinen kunnes valittu on toimittanut hyväksyttävän lääkärinlausunnon terveydentilastaan ja huumausainetestistä.

Hakemukset opinto- ja työtodistuksineen tulee toimittaa 10.6.2019 klo 15:00 mennessä sähköisenä www.kuntarekry.fi kautta. Hakemuksesta tulee ilmetä, mihin toimiin hakemus osoitetaan.

Lisätietoja antaa Koti- ja asumispalvelujohtaja Mervi Rantanen, mervi.rantanen@viitasaari.fi

Läs mer

http://www.viitasaari.fi

Koti- ja asumispalvelujohtaja Mervi Rantanen, mervi.rantanen@viitasaari.fi

Viitasaaren kaupunki/Perusturva/Vanhuspalvelut
Adress: Viitasaari

Viitasaaren kaupunki ja Pihtiputaan kunta ovat yhdistäneet palvelutuotantonsa 1.1.2005 lukien. Yhteistyösopimuksen mukaan Viitasaaren kaupunki vastaa perusturvan palveluista molempien kuntien alueella, teknisen toimen palveluista kaupungin osalta sekä ympäristötoimen palveluista koko Pohjoisen Keski-Suomen alueella. PIhtiputaan kunta vastaa sivistystoimen palveluista, hallinnon tukipalveluista molempien kuntien alueella, maataloushallinnosta koko Pohjoisen Keski-Suomen alueella ja teknisen toimen palveluista kunnan osalta.

Mer om arbetsgivaren