Hoitaja - Kokemäen kaupunki

Hoitaja

Kokemäen kaupunki hakee hoitajaa kesälomasijaiseksi. Työsuhde voi alkaa myös sopimuksen mukaan. Toimien ensisijaisena sijoituspaikkana on kotihoito. Kotihoidon toimipiste sijaitsee palvelukeskus Henrikinhovissa, osoitteessa Iltarusko 1, 32800 Kokemäki.
Hoitajan tehtävänä on toimia kotihoidon asiakkaiden hoiva- ja huolenpitotehtävissä. Työ painottuu kaiken ikäisten asiakkaiden perushoitoon. Työ on tällä hetkellä kaksivuorotyötä, sisältäen iltoja ja viikonloppuvuoroja. Kokemäen kotihoidossa on käytössä toiminnanohjausjärjestelmä ja kirjaaminen tapahtuu pääsääntöisesti mobiililaitteilla.

Odotamme toimeen valittavalta kykyä itsenäiseen asiakastyöhön sekä sopeutumista tiimityöhön, joustavuutta työaikojen ja työpisteiden suhteen sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Työkokemus erilaisten asiakasryhmien kanssa luetaan eduksi. Tarjoamme mielenkiintoisen työn kehittyvässä kotihoidossa. Työ edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn, verkosto- ja tiimityötaitoja sekä aktiivista työotetta. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus työmatkoilla on välttämätön.

Hoitajan toimen kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveydenhuollon tehtävään soveltuva perustutkinto tai aikaisempi vastaava ammatillinen tutkinto (laki sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusehdoista 817/2015 § 3). Palkka määräytyy KVTES:n mukaan.

Toimessa noudatetaan 1 kk koeaikaa.

Toimeen haetaan jättämällä hakemus Kokemäen kaupungin sähköiseen työnhakupalveluun osoitteessa www.kuntarekry.fi. Jos ei ole mahdollisuutta tehdä sähköistä hakemusta, tulee hakemus toimittaa postitse: Kokemäen kaupunki, Perusturvaosasto, PL 27, 32810 Kokemäki. Kirjekuoreen merkintä: Hakemus toimeen. Toimeen on jatkuva haku.

Lisätietoja

http://www.kokemaki.fi

Vs. avopalvelupäällikkö Kaarina Kivenmaa 040 488 6229 ja vt. perusturvajohtaja Katja Lehtonen 040 488 6220.

Perusturvaosasto
Osoite: Kokemäki

Kokemäki on 7400 asukkaan nuorekas Kokemäenjoen nimikkokaupunki Satakunnassa. Tarjoamme asukkaillemme luonnonläheisen ja turvallisen asuinympäristön sekä laadukkaat palvelut yhdistettynä loistavaan sijaintiin. Palveluksessamme on yhteensä 420 työntekijää ja viranhaltijaa. Olemme savuton työpaikka. Tervetuloa työyhteisömme jäseneksi!

Tutustu työnantajaan