Hoitaja

Hei sinä sosiaali- ja terveysalan taitaja! Tule osaksi hoitohenkilökuntaa Pajukujan asumisyksikköön. Tarjoamme monipuolisen tehtävän koulutusmyönteisessä organisaatiossa, jossa saat työhösi moniammatillisen tiimin tuen.

Haemme hoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Pajukujan asumisyksikköön Laitilaan. Jos haluat olla mukana kehittämässä laadukasta asumispalvelua, hallitset haastavatkin tilanteet ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, tämä paikka on sinua varten.

Laitilassa sijaitseva Pajukujan asumisyksikkö tarjoaa pysyvän kodin vaikeasti tai keskivaikeasti kehitysvammaisille nuorille ja aikuisille. Palveluissamme korostuvat kuntouttava työote sekä asiakasta kunnioittava kohtelu. Kannustamme asiakkaitamme osallisuuteen ja autamme elämään mielekästä, oman näköistä arkea.

Tarjoamme sinulle monipuoliset koulutusmahdollisuudet, liikunta- ja kulttuuriseteleitä e-passin muodossa, ilmaisen pysäköinnin ja KVTES:n mukaiset lomaedut.

Kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveydenhuoltoalan 2. asteen tutkinto. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n edellyttämää rokotussuojaa.

Hakemukset ensisijaisesti sähköisenä Kuntarekryn kautta. Mahdolliset kirjalliset hakemukset osoitteeseen Pajukuja 3-4, 23800 Laitila. Kuoreen merkintä hakuavain 276268 / Pajukuja.

Lisätietoja

http://www.kto-vs.fi/palvelut/asumispalvelut/Sivut/pajukuja.aspx

Tutustu työnantajaan

Ma-pe klo 8-16: Palveluesimies Pauliina Uusikartano, 040 669 4492, pauliina.uusikartano@kto-vs.fi

KTO Varsinais-Suomen erityishuoltopiirin kuntayhtymä, Asumis- ja kehittämispalvelut, opetus, työllistymistä ja osallisuutta edistävä toiminta, Asumisyksiköt, Pajukujan asy
Osoite: Pajukua 3-4, 23800 Laitila

KTO – Kehitysvamma-alan tuki- ja osaamiskeskus on kuntayhtymä, joka tarjoaa palveluja kehitysvammaisille ja muille erityistä tukea tarvitseville Varsinais-Suomessa.

Tarjoamme muun muassa tutkimusta, kuntoutusta, palvelukoti- ja avohuoltoasumista, opetusta sekä työtoimintaa.

Toimintamme lähtökohtana ovat asiakkaidemme yksilölliset tarpeet. Palveluissamme korostuvat myös asiakkaan oikeudet. Haluamme tarjota asiakkaillemme hyvän, omannäköisen elämän.

Arvojamme ovat oikeudenmukaisuus, turvallisuus, hyvä yhteishenki ja arvostava vuorovaikutus. Noudatamme valtakunnallista ohjeistusta koskien yksilöllisen tuen laatukriteerejä.