Haemme keikkatyöhön ja lyhytaikaisiin sijaisuuksiin

SAIRAANHOITAJIA avosairaanhoitoon

Valkeakosken sosiaali- ja terveyskeskuksen avosairaanhoidossa on tarjolla lyhytaikaisia sijaisuuksia ja keikkatyötä sairaanhoitajan tehtäviin. Työ sisältää vastaanottojen toimintaan liittyviä tehtäviä esim. hoidon tarpeen arviointia, puhelinpalvelua, ohjausta ja neuvontaa sekä asiakaspalvelua. Perehdytämme tehtäviin.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/94) mukainen laillistus. Tehtävässä voi toimia myös sairaanhoitajaopiskelija, kun hän on suorittanut kaksi kolmasosaa (140 op) opinnoista.

Valkeakosken kaupungin työpaikat ovat savuttomia. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotesuojaa.

Lisätietoja

http://www.valkeakoski.fi

Tutustu työnantajaan

Ota yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla osastonhoitaja Elina Kontiainen puh. 040 335 7307, tai sairaanhoitaja Niina Kokkola puh. 040 335 7265. Sähköpostiti ovat muotoa etunimi.sukunimi@valkeakoski.fi.

Valkeakosken kaupunki, Sosiaali- ja terveyskeskus, Terveyspalvelut, Avosairaanhoito
Osoite: Särpimäenkatu 27, 37600 Valkeakoski

Valkeakoski on vireä ja viihtyisä eteläisen Pirkanmaan keskus. Valkeakoskella on noin 21.000 asukasta, erinomainen sijainti aivan Tampereen tuntumassa sekä kaikki kaupungin palvelut lähes maaseudun mukavuuksilla.