Hoitaja - Viitasaaren kaupunki

Haemme Viitasaaren kaupungin vanhuspalveluihin

HOITAJIA
kotihoitoon ja asumispalveluihin,
vakinaisiin ja määräaikaisiin työsuhteisiin jatkuvana hakuna.

Hoitajien toimien kelpoisuusehtona ovat tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto (Laki terveydenhuollon ammattihenkilöistä 28.6.1994 /559 § 5 (20.3.2015/262). Vanhustyön syventävät opinnot sekä työkokemus vanhuspalvelujen tehtävistä katsotaan eduksi.

Arvostamme laaja-alaista kiinnostusta vanhusten hyvinvoinnin kehittämiseen sekä kykyä toimia itsenäisesti ja joustavasti, myös työryhmissä ja ammatillisissa verkostoissa. Odotamme hyviä vuorovaikutustaitoja sekä aktiivista ja kehittämismyönteistä toimintatapaa. Edellytämme myös tietoteknistä osaamista.

Tarjoamme vaihtelevan ja monipuolisen hoitajan tehtävän Viitasaaren kaupungin kotihoidossa sekä vanhuspalvelujen asumispalveluissa, Ryhmäkoti Helmiinassa ja Palvelutalo Lehtolassa.

Työ on kotihoidossa kaksivuorotyötä ja asumispalveluissa kaksi- / kolmivuorotyötä.
Palkkaus on KVTES:n mukainen.

Toimessa edellytetään tartuntatautilain 48§:n edellyttämää rokotussuojaa.

Vakinaisen/määräaikaisen toimen voi ottaa vastaan sopimuksen mukaan.

Vakinaisessa toimessa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa ja määräaikaisessa toimessa 4 kuukauden koeaikaa. Valinta on ehdollinen kunnes valittu on toimittanut hyväksyttävän lääkärinlausunnon terveydentilastaan ja huumausainetestistä.

Hakemukset opinto- ja työtodistuksineen tulee toimittaa sähköisenä www.kuntarekry.fi kautta. Hakemuksesta tulee ilmetä, mihin toimeen/toimiin hakemus osoitetaan.

Lisätietoja antaa Koti- ja asumispalvelujohtaja Mervi Rantanen, sähköposti: mervi.rantanen@viitasaari.fi .

Lisätietoja

http://www.viitasaari.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Koti- ja asumispalvelujohtaja Mervi Rantanen, sähköposti: mervi.rantanen@viitasaari.fi

Lisätietoja

Viitasaaren kaupunki, Perusturva, Vanhuspalvelut

Viitasaaren kaupunki ja Pihtiputaan kunta ovat yhdistäneet palvelutuotantonsa 1.1.2005 lukien. Yhteistyösopimuksen mukaan Viitasaaren kaupunki vastaa perusturvan palveluista molempien kuntien alueella, teknisen toimen palveluista kaupungin osalta sekä ympäristötoimen palveluista koko Pohjoisen Keski-Suomen alueella. PIhtiputaan kunta vastaa sivistystoimen palveluista, hallinnon tukipalveluista molempien kuntien alueella, maataloushallinnosta koko Pohjoisen Keski-Suomen alueella ja teknisen toimen palveluista kunnan osalta.


Osoite: Keskitie 10, 44500 Viitasaari

Rekommenderade jobb