Hoitaja

Äänekosken kaupungin, Arjen tuen vastuualueella, on haettavana 1 hoitajan vakinainen toimi, sijoituspaikkana tehostettu palveluasuminen Kömin Helmi, Konginkankaan palvelukeskus.

Kelpoisuusvaatimuksena toimeen on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai alan aikaisempi kouluasteinen ammatillinen tutkinto (Laki sosiaalihuollon henkilöstön ammatillisesta kelpoisuusvaatimuksesta 272/2005). Hakijalla tulee olla Valvirassa rekisteröinti sosiaali- ja tai terveydenhuollon ammattihenkilönä toimimisesta. Lisäksi edellytämme tartuntatautilain 48 § mukaista rokotussuojaa. Vaaditut lääkeluvat Love/ Lop, GER 1 & 2 + PKV.

Kömin Helmi on 11 paikkainen muistiyksikkö, jossa työskennellään asukkaiden kanssa yhdessä ja asukkaille tarjotaan mahdollisuus olla osallisena omassa elämässään loppuun saakka. Asukkaille tarjotaan erilaisia virkkeitä arkeen sekä yhdessä oloa ja normaaleita kodinaskareita, kesäaikaan nautitaan omassa puutarhassa touhuamisesta.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta ikääntyneiden kuntouttavasta muistityöstä. Pidämme myös tärkeänä kiinnostusta ikääntyneiden kanssa toimimiseen ja heidän kohtaamiseensa sekä hyvinvoinnin tukemiseen erilaisin toimin. Toivomme sinulta iloista, oma-aloitteista ja tunnollista asennetta työn tekemiseen ja kehittämiseen sekä eettisiin arvoihin pohjautuvaa työotetta.

Odotamme sinulta halua toimia kuntouttavan ja asiakaslähtöisen hoitotyön periaatteiden mukaisesti sekä valmiuksia tiimityöskentelyyn ja omahoitajuuteen sekä merkityksellisen arjen tuottamiseen asukkaille.

Etsimme hoitajaa, joka haluaa kehittää hyvää ja laadukasta ikääntyneiden muistihoitotyötä.

Työaika on 38.25h/vko. 3-vuorotyö. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan.

Työ alkaa 1.3.2021 tai sopimuksen mukaan.

Valitun on esitettävä hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan. Toimen täyttämisessä noudatamme kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Haastatteluun kutsuttavien tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Haastattelupäivä on 9.2.2021 klo 9 eteenpäin.

Toivomme hakemukset Kuntarekry.fi hakujärjestelmän kautta.

Lisätietoja

http://www.aanekoski.fi

Tutustu työnantajaan

Palveluasumisen johtaja
Maarit Pulli-Hattara
puh 040 739 4901
ma-pe klo 8:00-10:00
Äänekosken kaupunki
Arjen Tuki
PL 24
44101 ÄÄNEKOSKI

Äänekosken kaupunki, Perusturvatoimiala, Arjen tuki, Konginkankaan palvelukeskus
Osoite: PL 24, 44101 äänekoski

Äänekoski sijaitsee Keski-Suomen maakunnan sydämessä, nelostien kupeessa ja vesistöjen kainalossa. Noin 19 000 asukkaan Äänekoski on juuri sopivan kokoinen ja tarjoaa rikkaat ja monipuoliset puitteet elämään. Puhdas luonto, viihtyisä asuinympäristö ja hyvät palvelut, ne kaikki löytyvät Äänekoskelta. Äänekoskella asuu hyvä arki. Äänekosken persoonaa leimaavat luonnon hiomaton kauneus ja toisaalta korkean teknologian loppuun hiotut ratkaisut. Kaupunki ammentaa voimaa luonnosta niin teollisuuteen kuin asukkaidensa hyvinvointiin. Äänekoski onkin monen kansainvälisesti menestyvän yrityksen kotipaikka. Vahvan teollisuuden myötä kaupungin työpaikkaomavaraisuus on jatkuvasti yli 100%. Henkilöstöä kaupunkikonsernin palveluksessa on noin 1 500. Olemme savuton työyhteisö.