Hoitaja

Hoitoalan kesäsijaisuudet, Wiitaunionin terveyskeskus (Viitasaaren kaupunki, Pihtiputaan kunta)

Viitasaaren kaupunki ja Pihtiputaan kunta ovat yhdistäneet palvelutuotantonsa 1.1.2005 alkaen. Viitasaaren kaupunki vastaa perusturvan palveluista molempien kuntien alueella.

Haemme kesäsijaisuuksiin
Sairaanhoitajia, terveydenhoitajia, lähihoitajia tai alansa loppuvaiheen opiskelijoita laboratorioon, lääkäreiden vastaanotoille ja aikuisneuvolaan

Lääkäreiden vastaanotoilla työ painottuu hoidon tarpeen arviointiin ja puhelinohjaukseen. Toivomme hakijalta lähihoitajan tai sairaanhoitajan tutkintoa, mutta huomioimme haussa myös loppuvaiheen opiskelijat.
Aikuisneuvolan työ on vastaanottotyötä, joka painottuu pitkäaikaissairauksien hoitoon ja omahoidon ohjaukseen. Aikuisneuvolassa tehdään myös lääkärin määräämiä tutkimuksia ja huolehditaan aikuisväestön rokotuksista. Aikuisneuvolaan toivotaan terveydenhoitajan tai sairaanhoitajan tutkintoa tai suoritettuna vähintään 2/3 ammattiin johtavista opinnoista (th 160/240 op, sh 140 /210 op)
Laboratoriossa työ keskittyy näytteenottoon ja asiakaspalveluun. Huomioimme haussa myös loppuvaiheen sairaanhoitaja/lähihoitaja - opiskelijat.

Kerro hakemuksessasi toiveesi
kummassa kunnassa haluat työskennellä
ajankohta, jonka voit työskennellä meillä
jos olet opiskelija, kerro hakemuksessasi tiedot harjoittelupaikoistasi.

Kaikissa tehtävissä työ on päivätyötä ja palkkaus määräytyy hakijan koulutuksen ja KVTES:n mukaan. Edellytämme tartuntatautilain (48§) mukaista rokotussuojaa.

Käy tutustumassa yksikköihimme ja toimintaamme:
https://viitasaari.fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/terveyspalvelut/
https://pihtipudas.fi/sosiaali-ja-terveys/terveyspalvelut/

Tule mukaan hyvän mielen työyhteisöön!
Toimita hakemuksesi sähköisenä www.kuntarekty.fi kautta 31.3.2021 mennessä.
Lisätietoja antaa vastaanottopalvelujohtaja Katja Tiitinen puh. 044-459 7262, katja.tiitinen@viitasaari.fi

Lisätietoja

www.viitasaari.fi, www.pihtipudas.fi

Tutustu työnantajaan

vastaanottopalvelujohtaja Katja Tiitinen puh. 044-459 7262, katja.tiitinen@viitasaari.fi

Viitasaaren kaupunki, perusturva, vastaanottopalvelut
Osoite: Sairaalantie 4, 44500 Viitasaari

Viitasaaren kaupunki ja Pihtiputaan kunta ovat yhdistäneet palvelutuotantonsa 1.1.2005 lukien. Yhteistyösopimuksen mukaan Viitasaaren kaupunki vastaa perusturvan palveluista molempien kuntien alueella, teknisen toimen palveluista kaupungin osalta sekä ympäristötoimen palveluista koko Pohjoisen Keski-Suomen alueella. PIhtiputaan kunta vastaa sivistystoimen palveluista, hallinnon tukipalveluista molempien kuntien alueella, maataloushallinnosta koko Pohjoisen Keski-Suomen alueella ja teknisen toimen palveluista kunnan osalta.