Hoitaja - Riihimäen kaupunki

Riihimäen kaupungin Riihikoti Villavaan haetaan kuntouttavan hoitotyön taitajaa hoitajan toimeen.. Riihikoti on kehitysmyönteinen työpaikka, joka tarjoaa kuntouttavaa pitkäaikaisasumista Kontiontien ja Uranuksenkadun yksiköissä, sekä kotiin kuntouttavaa palveluasumista Kontiontien yksikössä. Tavoitteenamme on asukkaiden omatoimisuuden tukeminen, aktiivisen ja turvallisen elämän mahdollistaminen toimivan ja moniammatillisen yhteistyön keinoin.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöstöä koskevan lainmukainen pätevyys: lähihoitajan, perushoitajan tai vastaava koulutus.

Odotamme hoitajalta kykyä työskennellä ikäihmisten kanssa asukaskeskeisesti, huomioiden motivoivan kuntoutuksen edellytykset arjessa. Työ on vuorovaikutteista, myös määrätietoisuutta ja kykyä hahmottaa asukastyön kokonaisuus tarvitaan. Arvostamme myös luovuutta, positiivista asennetta sekä rohkeutta kokeilla uutta. Hoitaja osallistuu asukkaiden itsemääräämisoikeutta kunnioittavan ja heidän toimintakykyään tukevan turvallisen hoidon suunnitteluun, kehittämiseen ja toteuttamiseen. Työ on tiimityötä. Tehtäviin kuuluu myös opiskelijoiden ohjausta ja arviointia.
Eduksi katsotaan voimassaoleva (alle 5v) lääkehoidon koulutus/täydennyskoulutus, geriatrisen hoitotyön osaaminen, palvelutarpeen arvioinnissa ja hoito-, kuntoutus- ja palvelusuunnitelmien laatimisessa käytettävän RAI-järjestelmän käyttökoulutus sekä Lifecare-asiakastietojärjestelmän tunteminen.

Riihimäen kaupunki tukee henkilökuntansa virkistäytymistä ja liikuntaharrastuksia järjestämällä esimerkiksi ennakkonäytöksiä teatteriin, sekä tukemalla uimala-, kuntosali- ja keilahallikäyntejä alennuksella. Henkilökunnalla ja heidän perheillään on lisäksi käytössä Kotaniemen virkistysalue Hirvijärvellä

Työvuorot suunnitellaan autonomisesti asukkaiden tarpeet huomioiden.
Palkkaus: 2272,44€ +työkokemuslisät. Palkka tarkistetaan HTA:lla 6kk kuluttua. Koeaika 6kk.
Työaika: Kolmivuorotyö

Työ alkaa 10.6.2021 tai sopimuksen mukaan. Haastattelut voidaan järjestää jo ennen hakuajan päättymistä. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Työhöntulotarkastuksen yhteyteen sisällytetään huumausainetestaus. Tehtävään valittavalta edellytetään tartuntatautilain 48§:n edellyttämä rokotussuoja.

Lisätietoja

http://www.riihimaki.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Toimea koskeviin tiedusteluihin vastaa palveluvastaava Tarja Nahkuri, tarja.nahkuri@riihimaki.fi p. 040 3304426
Hakemukset 7.6.2021 klo 8:00 mennessä eee.kuntarekry.fi kautta.

Lisätietoja

Riihimäen kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimiala, Riihikoti

Riihimäen kaupungin työntekijänä pääset kehittämään noin 30 000 asukkaan edelläkävijäkaupunkia. Tavoitteenamme on toimia ja palvella iloisella asenteella. Kiertotalous, robotiikkaopetus ja nuorisoteatteri ovat tärkeitä vahvuuksiamme. Riihimäelle on helppo tulla vajaassa tunnissa joka puolelta Etelä-Suomea. Kaupunkimme on ihmisen kokoinen, kaikki tärkeä löytyy kävelymatkan päästä. Riihimäen kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Kontiontie 73, 11120 Riihimäki
Riihimäen kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb