Hoitaja - Paimion kaupunki

Haluatko tehdä töitä paimiolaisten ikääntyneiden kanssa mukavassa työympäristössä? Etsimme Sinua, hoitotyötä suurella sydämellä tekevä lähihoitaja!

Paimion kaupungissa on avoinna hoitajan työsuhde, jonka ensimmäisenä sijoituspaikkana on Paltanpuiston palvelukeskus. Paltanpuiston palvelukeskuksessa on neljä pienryhmäkotia, joissa on yhteensä 34 asukaspaikkaa, joista viisi on lyhytaikaiskäytössä. Kaksi pienryhmäkodeista on muistisairaiden yksiköitä. Asukkaamme tarvitsevat apua, valvontaa ja hoivaa ympäri vuorokauden. Suurimmalla osalla heistä on arjen toimintaa vaikeuttava muistisairaus.

Kelpoisuusvaatimuksena hoitajan tehtävään on lähihoitajan tutkinto. Toivomme hakijoilta kokemusta vanhustyöstä, hyviä asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja sekä tehtävän edellyttämiä tietohallinnon taitoja. Käytössämme on Lifecare -potilastietojärjestelmä. Odotamme hakijalta kiinnostusta oma työn ja toimintayksikön hoitotyön kehittämiseen. Työkokemus muistisairaiden hoitotyöstä katsotaan hakijan eduksi. Työ on kolmivuorotyötä.

Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen työn vastaanottamista. Tehtävän täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.paimio.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palvelukeskusvastaava Liisa Vanhanen p. 02-4746242
sähköposti: liisa.vanhanen@paimio.fi

Lisätietoja

Paimion kaupunki, Sosiaali- ja terveyspalvelut, Vanhuspalvelut

Paimio on lähes 11 000 asukkaan maaseutumainen kaupunki hyvien liikenneyhteyksien varrella Turun ja Salon puolivälissä. kaupunkimme palveluksessa olevat n 550 eri alojen ammattilaista tekevät työtään laadukkaiden ja hyvien palvelujen tarjoamiseksi asukkaillemme.

Paimion kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Paltantie 4, 21530 Paimio

Rekommenderade jobb