Hoitaja (4), sijaisuus, Hämeenlinna ( Hämeenlinnan kehitysvammapsykiatrian yksikkö, ID 3026) - Eteva kuntayhtymä

Hoitaja (4), sijaisuus, Hämeenlinna ( Hämeenlinnan kehitysvammapsykiatrian yksikkö, ID 3026) - Eteva kuntayhtymä

Haemme hoitajaa Hämeenlinnan kehitysvammapsykiatrian yksikköön määräaikaiseen työsuhteeseen 22.9.2019 asti. Etsimme samalla myös hoitajia erimittaisiin lyhytaikaisiin sijaisuuksiin. Työsuhteiden alku- ja loppupäivämäärät ovat sovittavissa.

Hoitajan tehtävänä on asiakkaiden yksilöllisen kuntoutuksen suunnittelu ja toteuttaminen moniammatillisen verkoston kanssa yhdessä. Työ on jaksotyötä. Tehtävässä tarvitaan vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja, rakentavaa työotetta ja rohkeutta työskennellä haastavasti käyttäytyvien asiakkaiden kanssa. Eduksi katsomme kokemuksen kehitysvammatyöstä, päihde- tai mielenterveystyöstä ja autismin kirjon tuntemuksen. Voit olla kuitenkin myös uusi kehitysvamma-alalla.

Tarjoamme mukavan työporukan sekä hyvän tuen arjen työhön. Panostamme työntekijöidemme perehdytykseen, täydennyskoulutukseen, työhyvinvointiin ja turvallisuuteen. Tutustu tarkemmin Etevan henkilöstöetuihin kotisivuillamme www.eteva.fi/Meille töihin.

Jos koet omaksesi työn, missä pääset työskentelemään asiakkaiden yksilöllisyyttä kunnioittaen niin tervetuloa Etevaan!

FAKTAT TYÖSUHTEESTA
Tehtävän kelpoisuusehtona on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto. Noudatamme soveltuvaa kunta-alan virka- ja työehtosopimusta. Käytämme koeaikaa. Valitun on esitettävä terveydentilastaan työterveyshuollon lausunto työsuhteen alkuvaiheessa. Hygieniaosaaminen tulee osoittaa. Edellytämme valittavalta henkilöltä tartuntatautilain 48 pykälän mukaista rokotussuojaa ja rekisteröitymistä Valviran Suosikki- tai Terhikki- ammattihenkilörekisteriin. Toivomme myös, että sinulla on käytössäsi henkilökohtainen sote-ammattikortti.

Eteva on savuton ja hajusteeton työpaikka

LISÄTIEDOT
ajalla 7. - 10.5. palvelupäällikkö Riikka Ahtila, puh. 040 304 8104
ajalla 13. - 29.5. palvelupäällikkö Jutta Tuominen, puh. 040 304 8103

HAKUOHJEET
Hakuaika on 7.5. – 29.5.2019 kello 15.00. Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisenä. Sähköisen hakulomakkeen pääset täyttämään oheisesta linkistä. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Sähköisen hakulomakkeen pääset täyttämään tästä linkistä -->
https://eteva.rekrytointi.com/paikat/index.php?jid=788&key=&o=A_RJ&rspvt=pd2gxikrvvkgss4gk84cowo4w48k88g

AVAINSANAT lähihoitaja sosionomi sairaanhoitaja

Läs mer

http://www.eteva.fi

ajalla 8. - 10.5. palvelupäällikkö Riikka Ahtila, puh. 040 304 8104
ajalla 13. - 29.5. palvelupäällikkö Jutta Tuominen, puh. 040 304 8103

Hämeenlinnan kehitysvammapsykiatrian yksikkö
Adress: Hämeenlinna

Eteva kuntayhtymä on Suomen suurin vammaisalan osaamiskeskus. Meitä etevalaisia on noin 1 300, ja palvelujamme käyttää vuosittain noin 1 600 asiakasta. Toimipisteemme sijaitsevat Uudenmaan, Kanta- ja Päijät-Hämeen maakuntien alueella.
Etevan kehitysvammapsykiatrisia palveluita tarjotaan Keravalla, Hämeenlinnassa ja Lahdessa. Toimintayksiköt tarjoavat kehitysvamma-alan vaativaa palvelua suunnitellusti ja kriisitilanteissa eri ikäisille asiakkaille jaksotyyppisesti. Asiakkaiden itsemääräämisoikeuden tukeminen on tärkeä arvo toiminnassamme!

Mer om arbetsgivaren