Skip to main content
test
Hoitaja - Valkeakosken kaupunki

Valkeakosken sosiaali- ja terveyskeskuksen vanhusten asumispalveluihin haetaan hoitajia vakituisiin tehtäviin. Hoitajia haetaan tehostetun palveluasumisen yksiköihin (Kantele, Wäinämöinen ja Tallikadun ryhmäkoti), tilapäisen asumisen yksikköön (Sisu) ja palveluasumisen yksikköön (Kotikulman ryhmäkoti).

Kelpoisuusehto hoitajan tehtävään on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai alan aikaisempi kouluasteinen ammatillinen tutkinto.

Palkkaus SOTE-sopimuksen mukaan. Tehtäväkohtainen palkka 2299,43€/kk. Työsuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Valituksi tulleen on toimitettava hyväksyttävä todistus soveltuvuudestaan tehtävään. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n ja 48 a §:n mukaista rokotussuojaa. Tehtäviä haettavana yhteensä 8 kpl. Työn aloitus sopimuksen mukaan. Toiveita työpisteestä työsuhteen alkaessa huomioidaan rekrytoinnissa ja tehtäviä täytetään tarpeen mukaan jo ennen hakuajan päättymistä.

Hoitajan tehtäviin kuuluu päivittäinen asiakkaan perustarpeista huolehtiminen ja hoivatyö kuntouttavan hoitotyön ja omahoitajuuden periaatteiden mukaisesti, asiakkaan toimintakyvyn arviointi sekä asiakkaiden mielekkään arjen mahdollistaminen.

Etsimme toimintakyvyn tukemisen ammattilaisia, joilta odotamme joustavuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja, vastuullista asennetta sekä aitoa kiinnostusta kokonaisvaltaisesti asiakkaiden tarpeisiin vastaamiseen. Työssä menestyminen edellyttää hyviä työyhteisötaitoja sekä kykyä itsenäiseen ja ratkaisukeskeiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon. Työ on kaksi- tai kolmivuorotyötä. Työyksiköissämme välittömän hoitotyön mitoitus toteutuu tasolla 0.61-0.7 hoitajaa asiakasta kohden.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Katri Nieminen p. 040 335 7604

Lisätietoja

Valkeakosken kaupunki, Sosiaali- ja terveyskeskus, Vanhuspalvelut

Valkeakoski on vireä ja viihtyisä eteläisen Pirkanmaan keskus. Valkeakoskella on yli 21.000 asukasta, erinomainen sijainti aivan Tampereen tuntumassa sekä kaikki kaupungin palvelut lähes maaseudun mukavuuksilla.


Osoite: Kirkkotie 6, 37600 Valkeakoski

Rekommenderade jobb