Skip to main content
test
Hoitaja - Loimaan kaupunki

Haemme Loimaan kaupungin kehitysvammaispalveluihin hoitajaa. Tehtäviin kuuluvat mm. kehitysvammaisten asiakkaiden ja heidän läheistensä palveluohjaus sekä kotihoidon- ja vapaa-ajanohjaus. Työ sisältää myös kotikäyntejä. Hoitaja työskentelee osin yhteistyössä asumisenohjaajan kanssa. Työssä on tärkeää asiakkaiden osallisuuden, itsemääräämisoikeuden ja yksilöllisyyden vahvistaminen.

Työntekijältä vaaditaan sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain 272/2015 8 § mukainen pätevyys (lähihoitaja). Tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain 48a §:n edellyttämä rokotussuojaa Eduksi hakijalle katsomme kokemuksen kehitysvammaisten asiakkaiden kanssa työskentelystä.

Valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Koeaika on 4 kuukautta.

Hakijoita voidaan haastatella jo hakuajan kuluessa.

Loimaan kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Vesa Helin, 040 575 4143, vesa.helin@loimaa.fi ja Jenni Lankinen, 050 311 4635
lankinen.jenni@loimaa.fi (huomioi sähköpostin kirjoitusasu)

Lisätietoja

Loimaan kaupunki, Hallinto/kaupungintalo, Sosiaalityö

Loimaa nyt ja ennen

Loimaa – Luonnon ympäröimä elinvoimainen kaupunki, kansainvälisen teknologiateollisuuden keskus, urheilun ja kulttuurin keidas.

Mukavaan elämiseen sopivan kokoinen noin 16 000 asukkaan Loimaa on elinvoimainen seutukaupunki ja alueensa keskus. Loimaan sijainti, liikenneyhteydet ja saavutettavuus Etelä-Suomen kasvukolmiossa ovat merkittäviä vahvuuksia. Myös tuotanto- ja asumiskustannukset ovat keskimääräistä edullisemmat. Jokien halkomat peltomaisemat metsineen ovat Loimaalla läsnä kaikkialla tarjoten mahdollisuuden virkistymiseen ja rauhoittumiseen sekä liikuntaan, kalastukseen ja metsästykseen.

Loimaalla on yli 1 400 yritystä ja työpaikkoja eri tuotantoaloilla noin 6 500. Monipuolinen yritys- ja elinkeinorakenne sekä paikallinen teknologiaosaaminen tarjoavat mahdollisuuksia myös uusille yrityksille ja toimialoille. Koneteknologia ja metalliala sekä kauppa ja palvelut ovat merkittävimpiä toimialoja. Myös maatalous on näkyvä ala Loimaalla.

Loimaalla seurat, yhdistykset ja yritykset tarjoavat monipuoliset mahdollisuudet liikuntaharrastuksiin laadukkailla harrastuspaikoilla. Loimaalaiset menestyneet liigajoukkueet vetävät lähes koko yhteisöllisen pikkukaupungin mukaan pelihurmokseen. Kulttuurin nälkäisille löytyy erilaisten harrastusten lisäksi monipuolisia tapahtumia konserteista näyttelyihin ja teatteriin sekä museoita kierreltäväksi.

Matkailijoita kiinnostavat mm. Suomen maatalousmuseo Sarka, Alastaro Circuit, Harjureitti, Alpo Jaakolan Patsaspuisto ja Alastaro Golf.

Loimaa numeroina Loimaan kauppala perustettiin 1921 Kauppala muutettiin kaupungiksi 1969 Kokonaispinta-ala 851,93 km², josta vesipinta-ala 3,81 km² Asukasluku n. 16 000 (1/2020) Asuntokuntia 8 107 (2017) Perheiden lukumäärä 4 346 (2017) Yritysten lukumäärä n. 1450 (1/2020)


Osoite: Vareliuksenkatu 1, 32200 Loimaa
Loimaan kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb