Skip to main content
test
Hoitaja, asumisyksikkö Huovi Harjavalta - Satakunnan sairaanhoitopiiri

Asumisyksikkö Huovissa Harjavallassa on hoitajan toimi avoinna.

Jos olet innovatiivinen ja kehitysmyönteinen hoitaja ja haluat tehdä arvokasta hoito-, huolenpito- ja ohjaustyötä kehitysvammaisten kanssa sosiaalipalvelujen asumisyksikössä, niin olet juuri etsimämme henkilö.

Hoitajan tehtäviin kuuluu moniammatillisessa työryhmässä toimiminen osana asiakkaan kokonaisvaltaista hoitoa ja huolenpitoa. Työotteemme on kuntouttava ja lähtökohtana on asukkaiden itsemääräämisoikeuden kunnioittaminen, yksilöllisyyden huomioiminen sekä osallisuus.

Hoitajan työnkuva edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja sekä tiimi- ja verkostotyön taitoja. Toivomme sinulta kykyä itsenäiseen ja joustavaan työskentelyyn sekä halua olla mukana kehittämässä asukkaiden asumiseen liittyvää toimintaa. Toivomme sinulta myös kykyä löytää kokonaisvaltaisesti voimavaroja asiakkaan hoito- ja ohjaustyöhön.

Eduksi osaamisessasi ovat vaihtoehtoisten kommunikaatiomenetelmien hallinta, mielenkiinto vaativien asiakkaiden ohjaamiseen ja hoitamiseen. Työn luonne on sekä ohjauksellista että hoidollista kolmivuorotyötä.

Tarjoamme sinulle hyvän mahdollisuuden käyttää osaamistasi monipuolisesti asukkaidemme hyväksi, yhdessä osaavan työyhteisön kanssa joka toimii moniammatillisesti eri asiantuntijoiden kanssa, asukkaiden asumisen tukemiseksi.
Lisäksi tarjoamme sinulle ammatillisesti hyvät kehitysmahdollisuudet ja organisaation myönteisen tuen kouluttautumiseen.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- tai terveysalan toisen asteen perustutkinto tai vastaava tutkinto.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE sopimuksen mukaan. Valinnoissa noudatamme neljän kuukauden koeaikaa. Valitun on esitettävä rikosrekisteriote, viimeistään 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.

Hakemukset lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry - järjestelmän kautta. Ilmoituksen ja hakuohjeet löydät osoitteesta www.satasairaala.fi/rekry.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita:
Rekrytointipalvelut puh. 044 707 6979 / 044 707 6980, rekrytointi@satasairaala.fi.

Edellytämme työntekijöiltä tartuntatautilain (48 ja 48a §) mukaista rokotussuojaa.

Lisätietoja

https://www.satasairaala.fi/kehitysvammapalvelut/asumispalvelut/huovi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Asumisyksikön esihenkilö Niko Vahala puh. 044 707 9392 tai
Rekrytoija, Sosiaalipalvelut Marika Paunu 050 473 5357
sähköpostitse etunimi.sukunimi@satasairaala.fi

Lisätietoja

Sosiaalipalvelujen toimialue

Satakunnan sairaanhoitopiirin Satasairaala on erikoissairaanhoidon ja sosiaalipalvelujen järjestäjä ja tuottaja. Tarjoamme viihtyisän ja toimivan työympäristön ja työyhteisön, joka antaa mahdollisuuden haastaviin työtehtäviin ja ammattitaidon ylläpitämiseen. Työllistämme noin 3 600 henkilöä. Satasairaalan toimintaa on Porissa sekä useilla muilla Satakunnan paikkakunnilla. Satakunnan sairaanhoitopiiri on savuton työpaikka.


Osoite: Harjavallankatu 27, 29200 Harjavalta
Satakunnan sairaanhoitopiiri - Rökfri arbetsplats Satakunnan sairaanhoitopiiri - We Invest in Orientantion

Rekommenderade jobb