Hoitaja, asumisyksikkö Huovi

Kiinnostaako työ Harjavallassa kehitysvammaisten ja muuta erityistukea tarvitsevien asiakkaiden asumisyksikössä?

Asumisyksikkö Huovissa hoitajana työskentelet moniammatillisessa työryhmässä, jossa tehtävänäsi on hoitotyön menetelmien ja kuntouttavan työotteen kautta, vaikuttaa asiakkaan hyvinvointiin ja laadukkaaseen asumiseen. Itsemääräämisoikeuden kunnioittaminen ja tuettu päätöksenteko kuuluvat oleellisena osana arjentyöhön. Hoitajana sinulla on kykyä löytää kokonaisvaltaisesti voimavaroja asiakkaan hoito- ja ohjaustyössä. Eduksi osaamisessasi ovat vaihtoehtoisten kommunikaatiomenetelmien hallinta, mielenkiinto vaativien asiakkaiden ohjaamiseen sekä toimiminen asukkaan tiimihoitajana. Työn luonne on sekä ohjauksellista että hoidollista.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- tai terveysalan toisen asteen perustutkinto tai vastaava tutkinto. Eduksi katsotaan työkokemus kehitysvammahuollosta ja Effica-tietojärjestelmän hallinta.

Palvelussuhteen ehdot måäräytyvät KVTES:n mukaan. Valinnoissa noudatamme neljän kuukauden koeaikaa. Toimeen valitun on esitettävä hyväksyttävä rikosrekisteriote ennen toimen vastaanottamista, viimeistään 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.

Hakemus lähetetään sähköisesti Kuntarekry - järjestelmän kautta. Ilmoitus ja hakuohjeet löytyvät kokonaisuudessaan osoitteesta www.satasairaala.fi/rekry. Haastateltavien on esitettävä alkuperäiset kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistukset ja henkilöllisyystodistus.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita Rekrytointipalvelut, puh. 044 707 6979 tai rekrytointi@satasairaala.fi.

1.3.2018 voimaan astuneen tartuntatautilain 48§ mukaan terveydenhuollon työntekijällä ja opiskelijalla on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antamaa suojaa influenssaa vastaan ja imeväisikäisiä hoitavilta hinkuyskää vastaan.

Lisätietoja

https://www.satasairaala.fi/kehitysvammapalvelut/asumispalvelut/huovi

Tutustu työnantajaan

Huovin esimies Niko Vahala 044 707 9392 tai
Sosiaalipalvelut Rekrytoija Marika Paunu 050 473 5357
etunimi.sukunimi@satasairaala.fi

Sosiaalipalvelujen toimialue
Osoite: Harjavallankatu 27, 29200 Harjavalta

Satakunnan sairaanhoitopiirin Satasairaala on erikoissairaanhoidon ja sosiaalipalvelujen järjestäjä ja tuottaja. Tarjoamme viihtyisän ja toimivan työympäristön ja työyhteisön, joka antaa mahdollisuuden haastaviin työtehtäviin ja ammattitaidon ylläpitämiseen. Työllistämme noin 3 600 henkilöä. Satasairaalan toimintaa on Porissa sekä useilla muilla Satakunnan paikkakunnilla. Satakunnan sairaanhoitopiiri on savuton työpaikka.