Avustavat tehtävät ja hoitajat / Koronarokotukset - Tampereen kaupunki

Koronarokotukset ovat täydessä vauhdissa Tampereella!
Tampereella koronarokotuksien massarokotuspiste on Ratinan Stadioinin tiloissa ja lisäksi avaamme toisen massarokotuspisteen Messukeskukseen

Haemme hoitajia ja avustajia (avustajilta ei vaadita terveydenhuollon koulutusta) avustaviin tehtäviin. Tehtäviin kuuluu mm. aulaoppaana toimimista, ilmoittautumisten vastaanottamista, ohjaamista jonoon turvavälit huomioon ottaen, rokotuksen kirjaamista, rokotustodistuksen ja uuden rokotusajan antamista, rokotuksen jälkeen odotushuoneessa seurantaa ja läsnäoloa.

Avustaviin ja hoitajien tehtäviin, etsimme rohkeita ja oma-aloitteisia henkilöitä ja eduksi katsomme tehtävään soveltuvan koulutuksen ja työkokemuksen. Palkkaamme tehtäviin myös terveydenhuollon ja lääketieteen opiskelijoita.

Odotamme sinulta joustavuutta toimia muuttuvissa tilanteissa niin arkisin kuin viikonloppuisin. Massarokotuspisteet ovat avoinna aamusta iltaan (klo 8-20) ja voit työskennellä sinulle sopivina ajankohtana sekä toimipisteessä. Sijaisuutemme ovat kokoaikaisia tai osa-aikaisia ja lisäksi tarjoamme satunnaisia tuntitöitä.

Lisätietoja saat Osastonhoitaja Terhi Reiskanen puh. 0400 973432 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@tampere.fi

Jätä hakemuksesi Kuntarekryssä ilmoitukselta löytyvästä Hae työpaikkaa -linkistä.
Haastattelemme tarvittaessa tehtävistä kiinnostuneet ja olemme sinuun erikseen yhteydessä.

Jätähän hakemuksesi näihin tehtäviin erikseen, vaikka olisit jo jättänyt hakemuksen Tampereen kaupungin keikkatöhin tai sinut olisi jo hyväksytty sijaiseksi.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Osastonhoitaja Terhi Reiskanen puh. 0400 973432 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveyspalvelujen palvelualue

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!

Tampereen kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb