Hoitaja iäkkäiden asumispalveluihin - Ingå kommun

Hoitaja iäkkäiden asumispalveluihin

Haluatko työskennellä merenläheisessä, dynaamisessa ja hyvinvoivassa kunnassa vain puolen tunnin ajomatkan päässä pääkaupunkiseudulta? Tule osaksi osaavaa ja motivoitunutta henkilökuntaamme joka tekee töitä, jotta iskulauseemme Iloinen Inkoo toteutuisi joka päivä!

Vaahteramäen palvelutaloon haetaan kahta

HOITAJAA

pidempiin määräaikaisiin työsuhteisiin. Aloitus mahdollisiman pian tai sopimuksen mukaan.

Vaahteramäen palvelutalo sijaitsee Inkoon keskustassa, kävelyetäisyyden päässä kunnan muista palveluista. Vaahteramäki tarjoaa tuettua palveluasumista ikääntyneille, jotka tarvitsevat hoivaa ympäri vuorokauden. Palvelutalon palvelut kattavat asumisen, hoidon ja hoivan, sekä ateriat ja hygienian, kuten siivouksen ja vaatehuollon.

Pyrimme tarjoamaan asukkaille turvallisen arjen ja toimintakykyä ylläpitävää toimintaa. Laadimme jokaiselle asiakkaalle henkilökohtaisen hoitosuunnitelman, josta käyvät ilmi hoidon tavoitteet. Myös omaiset, omahoitaja ja muut edunvalvojat osallistuvat yhdessä asukkaan kanssa hoitosuunnitelman laadintaan.

Hoitajan työ tehostetussa palveluasumisessa on luonteeltaan kolmivuorotyötä, johon kuuluu aamu-, -ilta-, ja yövuorot sekä viikonlopputyö. Arvostamme hoitotyön osaamista, kehittämismyönteistä työotetta, hyviä vuorovaikutustaitoja, joustavuutta, ryhmätyöosaamista, kummankin kotimaisen kielen hallintaa sekä asiakaslähtöistä ja kuntouttavaa työotetta.

Edellytämme työntekijältä tehtävään soveltuvaa sosiaali- ja terveysalan tutkintoa (esimerkiksi lähihoitaja tai sairaanhoitaja), molempien kotimaisten kielten hallintaa sekä 1.3.2018 alkaen tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Inkoo on savuton kunta.

Palkkaus ja työehdot KVTES:n mukaan.

Inkoon kunnan työntekijänä saat hyvän työympäristön lisäksi mm. laajennetun työterveyshuollon palvelut ja ePassin tarjoamat edut.

Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 23.6.2019 Kuntarekryn kautta (www.kuntarekry.fi). Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.

Lisätietoja antaa Iäkkäiden palvelupäällikkö Johanna Syrén, +358 50 339 5614, etunimi.sukunimi(at)inga.fi

Inkoon kunta
Osoite: Kotipolku 7, 10210 Inkoo

Inkoo on 5 600 asukkaan kunta Uudellamaalla. Kesäisin suositun kuntamme asukasmäärä moninkertaistuu. Kunta on kaksikielinen ja tarjoaa kattavan palveluverkoston – keskellä luontoa, lähellä kaikkea.

Tutustu työnantajaan