Skip to main content
test
Hoitaja: ikäihmisten palvelut, pohjoinen alue; määräaikainen (id6111) - Siun sote

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

Haemme ikäihmisten palveluihin sairaanhoitajia sekä lähihoitajia määräaikaisiin työsuhteisiin.

Nyt sinulla olisi erinomainen mahdollisuus lähteä tutustumaan kotihoitoon, ikäihmisten asumispalveluihin ja terveyskeskussairaaloihin ja niiden antamiin mahdollisuuksiin.

Tarjolla olisi lähihoitajan sekä sairaanhoitajan työtehtäviä pohjoisen alueen yksiköissä (Lieksa, Nurmes ja Juuka). Räätälöimme yhdessä näköisesi työn - juuri sinulle sopivan.

Ikäihmisten asumispalveluissa asukkaat ovat iäkkäitä vanhuksia, joiden hoivan ja huolenpidon tarve on ympärivuorokautista. Asuminen voi olla pitkäaikaista tai lyhytaikaista vuorohoitoa esim. omaishoitajien vapaapäivien ajan. Hoito sisältää asukkaan tarpeen mukaisen voimavaralähtöisen avustamisen päivittäisissä toimissa, lääkehoidosta, sairaudenhoidosta ja perushoidosta huolehtimisen. Työ on kolmivuorotyötä.

Perinteisen kotihoidon keskeisenä tehtävänä on turvata kotona asuvien ikäihmisten arkea siten, että he pystyisivät elämään oman näköistä ja turvattua elämää omissa kodeissaan. Kotihoidon työ on monipuolista ja hyvin vaihtelevaa. Työ sopii sinulle, joka haluat vaihtelua työympäristöön ja pidät liikkumisesta. Lääkehoito, hygienia ja ravitsemus sekä liikkuminen ovat osa-alueita, missä useimmat ikäihmiset tarvitsevat apua. Työ on kolmivuorotyötä.

Tutkimus, kuntoutus ja hoito tapahtuu terveyskeskussairaalassa (entiset vuodeosastot) silloin, kun hoito ei vaadi keskussairaalahoitoa. Terveyskeskussairaalaan tullaan joko keskussairaalan lääkärin tai oman terveysaseman avovastaanoton lääkärin lähetteellä. Valtaosa terveyskeskussairaalan potilaista on monisairaita ikäihmisiä, jotka tarvitsevat hoitoa äkillisen sairauden vuoksi. Toimintakykyä ja kuntoutumista tukevan ja edistävän hoidon tavoite on kotiutuminen, jonka suunnitelmallinen toteutus alkaa heti hoitojakson alussa.

Tiesithän, että

 • Meillä voit tehdä töitä omalla persoonallasi - tule sellaisena kuin olet
 • Pääset tekemään työssäsi asioista mistä pidät ja missä olet hyvä
 • Saat aina apua ja tukea työkavereiltasi - meillä et jää työssäsi yksin
 • Ilmapiiri ja työyhteisö on myönteinen
 • Sinun ei tarvitse junnata paikallasi - Meillä saat kehittää ja kehittyä
 • Olet asiakkaan arvostama, tuot turvaa kotona asuville
 • Tuet ja ohjaat asiakasta arjessa kuntouttavalla työotteella
 • Pääset tekemään työtä lisääntyvän digitalisaation ja teknologian parissa
Lähihoitajilta odotamme sosiaali- ja terveydenhuollon perustutkintoa ja sairaanhoitajien kelpoisuutena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 5§:n mukainen laillistus tai lupa toimia sairaanhoitajan tehtävissä.

Lähihoitajan tehtäväkohtainen palkka kotihoidossa on 2299,00€/kk, asumispalveluissa sekä terveyskeskussairaalassa 2280,00€/kk ja sairaanhoitajan palkka 2645,00€/kk. Muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.

Lisätietoja saat rekry@siunsote.fi tai p. 013 330 4216.

Tehtävät täytetään sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löytyessä. Voit valita paikkakunnan, mistä olet kiinnostunut.

Tehtävään haetaan sähköisesti.

Joensuussa 21.4.2022

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Tervetuloa Siun soten ammattilaisten joukkoon! Siun sote tuottaa sosiaali- ja terveyshuollon integroituja palveluja koko Pohjois-Karjalan maakunnan alueelle. Olemme Pohjois-Karjalan suurin työnantaja ja meillä työskentelee noin 7400 sote-alan ammattilaista.

Tutustu työnantajaan
 • Siun sote
 • Työpaikka
 • siso-6111
 • 21.4.2022 - 31.12.2023 23:59
 • JuukaLieksaNurmesPohjois-Karjala

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb