Skip to main content
test
Hoitaja kehitysvammaisten asumisyksikköön - Liedon kunta

Liedon kunnan kehitysvammapalvelujen asumispalveluyksikkö Mäntykoti hakee hoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Mäntykoti on kehitysvammaisille suunnattu asumisyksikkö, jossa asuu 15 henkilöä. Mäntykoti tarjoaa asukkailleen ympärivuorokautista asumispalvelua, joten työ on 3-vuorotyötä. Hoitajan työssä korostuvat kuntouttava ja ohjauksellinen työote, työtehtäviisi kuuluvat myös perushoidolliset työtehtävät.

Sinulta toivomme positiivista asennetta, aloitteellisuutta sekä yhteystyökykyä. Toivomme myös, että sinulla on voimassa olevat lääkelupa LOVE, EA 1 ja hygieniapassi. Arvostamme aikaisempaa työkokemusta kehitysvammaisten parista. Tarjoamme työn tueksi työnohjauksen, tiimin ja esimiehen tuen. Liedon sosiaali- ja terveyspalveluissa on käytössä SHQS -laatuohjelma.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on sosiaali- ja terveydenhuollon perustutkinto (lähihoitaja). Tarkistamme tehtävään valittavan tiedot Valviran ylläpitämästä ammattihenkilöiden keskusrekisteristä (Terhikki/Suosikki). Tehtävän hoidossa edellytetään tartuntatautilain 48 § ja 48 a § väliaikaisen tartuntatautilain mukaista covid-19-rokotusten antamaa suojaa. Työntekijä esittää Kanta-palveluista tulostetun koronapassin tai muun vastaavan selvityksen työnantajalle kirjallisena töihin tullessaan. Valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan sekä esitettävä hyväksyttävä rikosrekisteriote. Noudatamme työsuhdetta täytettäessä kuuden kuukauden koeaikaa.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE TES:n mukaisesti.

Otamme yhteyttä mahdollisen haastatteluajan sopimiseksi. Haastattelun yhteydessä tarkastamme henkilöllisyyden, työ- ja tutkintotodistukset sekä mahdolliset muut todistukset.

Lisätietoja

http://www.lieto.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

vastaava ohjaaja Daniela Smidtslund, daniela.smidtslund@lieto.fi,
p. 050 452 4344

Lisätietoja

Härkätien sosiaali- ja terveyspalvelut, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Mäntykoti

Lieto on n. 20 000 asukkaan kasvava, yritteliäs, viihtyisä ja luonnonläheinen kunta Varsinais-Suomessa. Liedon kunta on työnantaja, joka tuottaa kuntalaisille ammatillisesti korkeatasoisia ja ihmisläheisiä palveluita. Meillä työskentelee n. 1300 eri alojen ammattilaista. Tavoitteena on, että meillä kaikilla on hyvät edellytykset tehdä työtä ja viihtyä työssämme. Kaikilla Liedon kunnan työntekijöillä on mahdollisuus kehittyä työssään ja käyttää osaamistaan tehtävissään.


Osoite: Pappilanpolku 15, 21420 Lieto

Rekommenderade jobb