Skip to main content
test
Hoitaja, kesätyö, Kotihoito Pansio/Portsa/Suikkila - Turun kaupunki, Hyvinvointitoimiala

Tarjolla on lähihoitajien/hoitajien/hoivatyöntekijöiden kesälomasijaisuuksia kotihoidossa työnjärjestelyalueella Pansio-Jyrkkälä, Portsa ja Suikkila.

Toivotamme lämpimästi tervetulleeksi joukkoomme niin alan ammattilaiset, opiskelijat kuin muulla tavoin sopivan kokemuksen tai koulutuksen omaavat.

Työ kotihoidossa sisältää perushoidon lisäksi myös erilaisia sairaanhoidollisia tehtäviä, kuten lääkehoidon toteuttamista. Perehdytämme sinut yksilöllisesti ja taustasi huomioiden tuleviin tehtäviisi, sekä tarjoamme tiimin tuen ja avun. Yhteistyössä on voimaa ja meillä on hyvä tekemisen meininki.

Laita hakemus tulemaan, kerro itsestäsi ja jos sinulla on toiveita esimerkiksi alueen suhteen. Täytämme sijaisuuksia haastattelujen perusteella sitä mukaa kun sopivia tekijöitä löytyy.

Lähihoitajan kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu soveltuva tutkinto taikka aikaisempi kouluasteinen koulutus. Alan opiskelijat huomioidaan sijaisuuksia täytettäessä.

Lisäksi edellytetään tehtävän mukaisen lääkeluvan suorittaminen, mikäli se puuttuu.

Eduksi luetaan suoritettu tehtävän mukainen lääkelupa suoritettu (MiniLOP, LOP) ja alueesta riippuen ajokortti. Tarvittaessa voit suorittaa tehtävänmukaiset lääkeluvat työsuhteesi alussa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen kesätyön, sekä mukavat työkaverit.

Lisätietoja

http://www.turku.fi
http://www.turku.fi/toihinkotihoitoon

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Memmu Järvinen, Portsan kotihoito p. 050 552 9218
Anne-Maija Nurminen, Suikkilan kotihoito p. 050 310 1677
Marjo Vepsäläinen, Pansio- Jyrkkälän kotihoito p. 044 907 3864
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.

Lisätietoja

Turun kaupunki, Hyvinvoinnin palvelukokonaisuus, Vanhus- ja vammaispalvelut, Vanhuspalvelut, Kotihoito, Pohjoinen kotihoito

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.

Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.

Turku tähtää hiilineutraaliksi vuoteen 2029 mennessä.


Osoite: Turku, 20100 Turku

Rekommenderade jobb