Hoitaja, kotihoito - Naantalin kaupunki

Naantalin kaupungin hoito- ja vanhuspalveluiden tehtäväalueella on haettavana

Kotihoidon hoitajan toimi, 2 kpl (1551114, 1551119)

Toimen ensisijainen sijoituspaikka: kotihoito

Etsimme hoitotyön ammattilaisia Naantalin kotihoitoon (2 hoitajan toimea). Kotihoidon työssä saat käyttää tutkintosi antamia valmiuksia laaja-alaisesti. Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan, mukavan työyhteisön, moniammatillisen tiimin tuen ja mahdollisuuden kehittää yksikkömme toimintaa. Kotihoidon hoitaja työskentelee aamu- ja iltavuoroissa viikon jokaisena päivänä. Hoitajan työtehtävät sijoittuvat asiakkaiden palvelutarpeiden mukaisesti saariston ja/tai kaupungin keskustan alueelle.

Tehtävän hoitaminen edellyttää vastuullisuutta, positiivista asennetta, hyviä asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja. Toivomme sinulta kykyä sopeutua vaihteleviin tehtäviin, oma-aloitteisuutta ja kehittämismyönteisyyttä.

Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan syksyn aikana toimessa 1551114 ja 1.1.2022 toimessa 1551119. Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai vastaava aikaisempi tutkinto. Tehtäväkohtainen palkka on 2290,3 €/kk. Työ edellyttää ajokorttia ja oman auton käyttöä. Ennen toimen vastaanottamista on hakijan esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä esitettävä selvitys tartuntatautilain 48 § mukaisesta rokotussuojasta.


Lisätietoja

http://www.naantali.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja: osastonhoitaja Hannele Saarinen puh. 050 330 2453 tai hannele.saarinen@naantali.fi
Hakemukset tulee jättää ensisijaisesti sähköisen hakulomakkeen kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi tai www.naantali.fi. Mahdolliset paperihakemukset kaupungin kirjaamoon, os. Naantalin kaupunki, kirjaamo, PL 43, 21101 Naantali

Lisätietoja

hoito- ja vanhuspalvelut, kotihoito

Naantali on 19 300 asukkaan kasvava, elinvoimainen ja tulevaisuuttaan rohkeasti rakentava saaristokaupunki. Naantalin kaupunki työllistää noin 1300 kunta-alan ammattilaista. Tuotamme ihmisen mittaista hyvinvointia!

Kaupunkimme rekrytoi jatkuvasti osaavaa, työssä viihtyvää ja ammatti- ja koulutustaustaltaan erilaista työvoimaa. Arvostamme ihmisessä yhteistyökykyä ja halukkuutta antaa oma panoksensa myös työn kehittämiseen. Kaupungin toimintaa ohjaavat arvot ovat luottamus, vastuullisuus, rohkeus, turvallisuus ja aurinkoisuus.


Osoite: Tuulensuunkatu 8/Maskulaisentie 4, Naantali, 21100 Naantali
Naantalin kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb