test
Hoitaja, kotihoito - Naantalin kaupunki

Naantalin kaupungin hoito- ja vanhuspalveluiden tehtäväalueella on haettavana

Kotihoidon hoitajan toimi (kaksi toimea 1551163, 1551164)

Toimen ensisijainen sijoituspaikka: kotihoito

Etsimme joustavaa tiimityöntekijää kotihoitoon. Tehtävän hoitaminen edellyttää vastuullisuutta, positiivista asennetta, hyviä asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja. Toivomme sinulta kykyä sopeutua vaihteleviin tehtäviin, oma-aloitteisuutta ja kehittämismyönteisyyttä.
Kotihoidon työssä saat käyttää tutkintosi antamia valmiuksia laaja-alaisesti. Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan, mukavan työyhteisön, moniammatillisen tiimin tuen ja mahdollisuuden olla mukana kehittämässä yksikkömme toimintaa. Kotihoidon hoitaja työskentelee aamu- ja iltavuoroissa viikon jokaisena päivänä. Hoitajan työtehtävät sijoittuvat asiakkaiden palvelutarpeiden mukaisesti saariston ja/tai kaupungin keskustan alueelle.

Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan. Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai vastaava aikaisempi tutkinto. Tehtäväkohtainen palkka on 2290,30 €/kk. Työ edellyttää ajokorttia ja oman auton käyttöä. Ennen toimen vastaanottamista on hakijan esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä esitettävä selvitys tartuntatautilain 48 § mukaisesta rokotussuojasta. Koe-aika 6 kuukautta.

Hakemukset tulee jättää ensisijaisesti sähköisen hakulomakkeen kautta 4.2.22 klo 15 mennessä, osoitteessa www.kuntarekry.fi tai www.naantali.fi. Mahdolliset paperihakemukset kaupungin kirjaamoon, os. Naantalin kaupunki, kirjaamo, PL 43, 21101 Naantali.

Lisätietoja

http://www.naantali.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja: osastonhoitaja Hannele Saarinen puh. 050 330 2453 tai hannele.saarinen@naantali.fi
Hakemukset tulee jättää ensisijaisesti sähköisen hakulomakkeen kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi tai www.naantali.fi. Mahdolliset paperihakemukset kaupungin kirjaamoon, os. Naantalin kaupunki, kirjaamo, PL 43, 21101 Naantali.

Lisätietoja

Naantalin kaupunki, Sosiaali- ja terveyspalvelut, Hoito- ja vanhuspalvelut, Kotihoito

Naantali on 19 300 asukkaan kasvava, elinvoimainen ja tulevaisuuttaan rohkeasti rakentava saaristokaupunki. Naantalin kaupunki työllistää noin 1300 kunta-alan ammattilaista. Tuotamme ihmisen mittaista hyvinvointia!

Kaupunkimme rekrytoi jatkuvasti osaavaa, työssä viihtyvää ja ammatti- ja koulutustaustaltaan erilaista työvoimaa. Arvostamme ihmisessä yhteistyökykyä ja halukkuutta antaa oma panoksensa myös työn kehittämiseen. Kaupungin toimintaa ohjaavat arvot ovat luottamus, vastuullisuus, rohkeus, turvallisuus ja aurinkoisuus.


Osoite: Tuulensuunkatu 8/Maskulaisentie 4., 21100 Naantali
Naantalin kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb