Skip to main content
test
Hoitaja kotiutustiimiin - Liedon kunta

Haemme Härkätien sosiaali- ja terveyspalveluihin kotiuttamistiimiin hoitajaa vakituiseen työsuhteeseen. Hakuuaikaa jatketaan.

Kotiutustoiminnan tavoitteena on tukea ja mahdollistaa asiakkaan sujuva, turvallinen, suunnitelmallinen ja hallittu kotiutuminen perusterveydenhuollosta tai sairaalasta omaan kotiin. Kotiutustoiminta toteutetaan Liedosassa moniammatillisena yhteistyönä, jota koordinoi kotiutuskoordinaattori. Kotiutushoitajan tehtävänä on toteuttaa suunnitelmalliset kotiutuskäynnit asiakkaiden kotona. Kotiutushoitaja toimii kotiutuskoordinaattorin työparina.

Tarjoamme työntekijöillemme monipuolisia koulutusmahdollisuuksia ja toisilta oppimisen mahdollisuuden. Tiimin jäsenenä pääset kehittämään kotiutustoimintaa ja ottamaan käyttöön uusia ratkaisuja.

Odotamme sinulta työhön tarttuvaa otetta, iloista ja reipasta mieltä sekä hyviä yhteistyö ja vuorovaikutustaitoja. Eduksi luetaan kuntouttavan hoitotyön osaaminen sekä työkokemus kotiutustoiminnasta tai kotihoidosta.

Hakijoilta edellytämme sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa tai alan aikaisempaa kouluasteista ammatillista perustutkintoa. Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE TES: n mukaisesti. Työsuhdetta täytettäessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Työaikamuotona on yleistyöaika. Oman auton käyttö kotiutushoitajan työtehtävien hoidossa on välttämätöntä. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Lisäksi edellytetään rokotuksen antama suoja tai enintään kuusi kuukautta aikaisemmin sairastetun laboratoriovarmistetun taudin antama suoja covid-19-tautia vastaan.

Otamme yhteyttä mahdollisen haastatteluajan sopimiseksi. Haastattelun yhteydessä tarkastamme henkilöllisyyden, työ- ja tutkintotodistukset sekä mahdolliset muut todistukset.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Sari Pihlaja, Avopalveluiden esimies
sari.pihlaja@lieto.fi
p. 0504652211 (klo 8-16)

Lisätietoja

Liedon kunta, Härkätien sosiaali- ja terveyspalvelut

Lieto on n. 20 000 asukkaan kasvava, yritteliäs, viihtyisä ja luonnonläheinen kunta Varsinais-Suomessa. Liedon kunta on työnantaja, joka tuottaa kuntalaisille ammatillisesti korkeatasoisia ja ihmisläheisiä palveluita. Meillä työskentelee n. 1300 eri alojen ammattilaista. Tavoitteena on, että meillä kaikilla on hyvät edellytykset tehdä työtä ja viihtyä työssämme. Kaikilla Liedon kunnan työntekijöillä on mahdollisuus kehittyä työssään ja käyttää osaamistaan tehtävissään.


Osoite: Kirkkotie 13, 21420 Lieto

Rekommenderade jobb