Hoitaja, kuntoutusyksikkö Reimari, Pieksämäki

Merkityksellinen työ ja hyvät koulutusmahdollisuudet - katso avoimet työpaikat ja hae Vaalijalaan. Liity osaavaan yhteisöömme!

Vaalijalan osaamis- ja tukikeskuksessa Pieksämäen Nenonpellossa on haettavana 10.5.2021 klo 15.00 mennessä

HOITAJAN TEHTÄVÄ

Sijoituspaikkana on tällä hetkellä psykososiaalinen kuntoutuksen yksikkö Reimari. Reimari on erityistä tukea tarvitsevien henkilöiden psykososiaalisen terapeuttisen kuntoutuksen kuntoutusyksikkö.

Arvostamme erityisesti psykiatrisen hoitotyön osaamista, koulutusta ja kokemusta sekä erityisen tuen monipuolista osaamista, kuten kommunikaatiomenetelmien hallintaa. Koko Reimarin kuntoutushenkilöstö tekee jaksotyötä, osallistuu asiakkaiden kokonaisvaltaiseen kuntoutukseen ja arjen askareisiin yhdessä kuntoutujien kanssa, tukee kuntoutujia elämänhallinnassa ja muutoksessa sekä palveluverkostossa kokonaisvaltaisesti. Kuntoutusta tukee Vaalijalan moniammatillinen työryhmä. Hakijalle on eduksi mielenterveystyön, riippuvuuksien ja kriisityön osaaminen ja kokemus. Edellytämme kokemusta ko. alalta, sekä koulutus- ja kehitysmyönteisyyttä.

Hoitajan kelpoisuusehtona on sosiaali - tai terveysalan perustutkinto tai alan aikaisempi kouluasteinen ammatillinen tutkinto tai sosiaalialan amk-tutkinto.

Työ alkaa sopimuksen mukaan.
Palkkaus KVTES:n mukainen.

Ensisijaisesti odotamme hakemuksia sähköisellä lomakkeella Kuntarekryn Hae työpaikkaa-linkin kautta. Hakemuksen ja CV:n ilman muita liitteitä voi myös toimittaa osoitteella: Vaalijalan kuntayhtymä, Nenonpellontie 40, 76940 Nenonpelto. Kuoreen merkintä: Hakemus/Reimarin hoitaja

Hakuaikaa on jatkettu, aikaisemmin 22.4.2021 päättyneellä hakuajalla jätetyt hakemukset huomioidaan uudessa haussa.
Valitun tulee toimittaa Vaalijalan työterveyshuollon tekemä lausunto työhön sopivuudesta työsuhteen alettua kolmen kuukauden kuluessa. Koeaika hoitajan tehtävän osalta on kuusi kuukautta.

Lisätietoja

https://www.vaalijala.fi/reimari
http://www.vaalijala.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kuntoutusyksikön johtaja Olli-Pekka Kaitala puh. 044 3899 792 tai
olli-pekka.kaitala@vaalijala.fi

Lisätietoja

Vaalijalan kuntayhtymä, Osaamis- ja tukikeskus, Kuntoutusyksikkö Reimari

Vaalijalan kuntayhtymä on Itä-Suomessa erityistä tukea tarvitsevien henkilöiden palveluja järjestävä palveluntuottaja. Se muodostuu Vaalijalan osaamis- ja tukikeskuksesta ja laajoista avopalveluista 16 paikkakunnalla.


Osoite: Nenonpellontie 40, 76940 Nenonpelto

Suggested jobs