Hoitaja, ohjaaja, kesätyöntekijä

Haemme kesän ajaksi tiimiimme Palomäen asumisyksikköön neljää sosiaali- ja terveysalan ammattilaista tai alan opiskelijaa n. 3 kk:n määräaikaisiin kesätyösijaisuuksiin 3.5.2021 alkaen. Työsuhteen pituus on tarvittaessa sovittavissa 1-4 kk pituisiksi jaksoiksi. Voit ottaa yhteyttä myös, jos olet kiinnostunut tekemään yksikössämme keikkatyötä jo ennen kesää.

Yksikkömme asiakkaat ovat nuoria kehitysvammaisia, joilla on suuri avun, tuen ja ohjauksen tarve. Toimintaa ohjaavat yksilöllisyys, tasa-arvoisuus, itsemääräämisoikeus ja turvallisuus. Työvälineinä käytämme mm. kuvilla strukturoitua päivä- ja viikko-ohjelmaa sekä muita autismikuntoutuksen keinoja. Kokemus hoiva- sekä autismityöstä, asiakasturvallisuusmenetelmien hallitsemisesta ja vaihtoehtoisten kommunikaatiomenetelmien tunteminen ovat eduksi. Työ on kolmivuorotyötä painottuen iltavuoroihin.

Palomäen asumisyksikkö tarjoaa pysyvän kodin kehitysvammaisille henkilöille, jotka tarvitsevat arjesta selviytymiseen erityistä tukea. Palomäen asumisyksikössä on kymmenen asiakaspaikkaa. Palomäen asumisyksikön asuintilat ovat samassa pihapiirissä kahdessa eri rakennuksessa. Asumisyksiköiden pihalta pääsee pururadalle ulkoilemaan, ja kävelymatkan päässä ovat myös Littoistenjärvi, urheilukenttä, kauppa ja apteekki.

Tehtävään vaaditaan vähintään soveltuva sosiaali- ja terveydenhuoltoalan 2.asteen tutkinto tai alan opiskelu. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Edellytämme tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa sekä ennen työsuhteen alkua tulee olla esitettynä Rikostaustaote lasten kanssa toimimiseen.

Ensisijaisesti sähköinen hakemus Kuntarekryn kautta.

Mahdolliset kirjalliset hakemukset: Palomäen asumisyksikkö, palveluesimies Heidi Eloranta, Palomäentie 2c, 20660 Littoinen, hakemukseen merkintä työavain 336729.

Lisätietoja

http://www.kto-vs.fi/palvelut/asumispalvelut/Sivut/palomaki.aspx

Tutustu työnantajaan

Ma-pe klo 8-16: palveluesimies Heidi Eloranta, 040 180 5683, heidi.eloranta@kto-vs.fi

KTO Varsinais-Suomen erityishuoltopiirin kuntayhtymä, Asumis- ja kehittämispalvelut, opetus, työllistymistä ja osallisuutta edistävä toiminta, Asumisyksiköt, Palomäki asy
Osoite: Palomäentie 2 b, 20660 Littoinen

KTO – Kehitysvamma-alan tuki- ja osaamiskeskus on kuntayhtymä, joka tarjoaa palveluja kehitysvammaisille ja muille erityistä tukea tarvitseville Varsinais-Suomessa.

Tarjoamme muun muassa tutkimusta, kuntoutusta, palvelukoti- ja avohuoltoasumista, opetusta sekä työtoimintaa.

Toimintamme lähtökohtana ovat asiakkaidemme yksilölliset tarpeet. Palveluissamme korostuvat myös asiakkaan oikeudet. Haluamme tarjota asiakkaillemme hyvän, omannäköisen elämän.

Arvojamme ovat oikeudenmukaisuus, turvallisuus, hyvä yhteishenki ja arvostava vuorovaikutus. Noudatamme valtakunnallista ohjeistusta koskien yksilöllisen tuen laatukriteerejä.