test
Hoitaja palvelutalo Seiponrantaan - Keuruun kaupunki

HAEMME JOUKKOOMME KOLMEA LÄHIHOITAJAA SEIPONRANTAAN

Palvelutalo Seiponrannassa on neljä kerrosta, joista yksi pääosin kuntoa kotiin tilapäishoitojaksoja ja omaishoidettavien vuorohoitojaksoja varten. Yhteensä asuntoja on 55, joista 10 on kaksiota. Seiponrannassa on asukkaita, joille tarjotaan hoivaa ja hoitoa yksilöllisen tarpeen mukaan. Asukkaan toimintakykyä tuetaan hänen omien voimavarojen ja tavoitteiden mukaisesti.

Ikääntyneiden hoitotyössä korostuu asiakkaan kokonaisvaltainen kohtaaminen ja voimavarojen tukeminen. Työ on asiakaslähtöistä, jossa korostuu palvelualttius, ihmissuhde- ja vuorovaikutustaidot. Vaihtuvat tilanteet edellyttävät organisointikykyä, omatoimisuutta ja joustavuutta.

Sinulla tulee olla tehtävään soveltuva terveydenhuollon ammattitutkinto (lähihoitaja) tai voit olla myös loppuvaiheen opiskelija. Tarjoamme sinulle mukavan ja kehittyvän työyhteisön sekä valmentavan ja osallistavan johtamisen sekä moniammatillisen tuen työllesi. Lähi- ja sairaanhoitajien lisäksi Keuruun vanhuspalveluissa työskentelee palveluohjaajia, muistikoordinaattori, fysioterapeutteja ja uusien asukkaiden hyvää kotiutumista edistämään meillä on myös asukasvastaava (sosionomi). Yksikössä työskentelee toimitilahuoltajia ja hoiva-avustajia. Yleisten tilojen siivous on ulkoistettu.

Työhyvinvoinnin tukemiseen panostamme ja kehitämme erilaisia toimintatapoja työssä viihtymisen lisäämiseen. Henkilöstölle on järjestetty työnohjaus. Näyttöön perustuvan hoitotyön kehittämisen tueksi meillä on oma asiantuntijasairaanhoitaja, jolta saa apua niin asiakas- ja potilasturvallisuus, hygienia kuin lääkehoidollisissakin kysymyksissä.

Työ asumisyksiköissämme on 3-vuorotyötä. Jos olet vielä opiskelija tai vastavalmistunut, niin kerro hakemuksessasi myös tiedot harjoittelupaikoistasi. Meillä sinua ja sinun osaamistasi arvostetaan. Rekrytointilisä neuvoteltavissa.

Hakemukset täytetään sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukaista soveltuvuutta.

Lisätietoja

https://www.keuruu.fi/sosiaali-ja-terveys/vanhuspalvelut

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

vastaava sairaanhoitaja Piia Lampinen puh. 0401627698
sähköposti muotoa etunumi.sukunimi@keuruu.fi

Lisätietoja

Keuruun kaupunki, Perusturvapalvelut, Vanhuspalvelut

Keuruulla teemme jatkuvaa aktiivista kehittämistyötä tavoitteena laadukkaat, aktivoivat ja voimavaralähtöiset vanhuspalvelut.


Osoite: Seiponniementie 9, 42700 Keuruu
Keuruun kaupunki - Rökfri arbetsplats Keuruun kaupunki - UNICEF en barnvänlig kommun

Rekommenderade jobb