Hoitaja, palveluyksikkö Mänty - Satakunnan sairaanhoitopiiri

Hoitaja, palveluyksikkö Mänty

Oletko vielä vailla kesätyötä?

Yllättävistä muutoksista johtuen meillä on tarjolla hoitajan määräaikainen tehtävä hoitajalle tai alan opiskelijalle Ulvilassa Antinkartanon kuntoutuskeskuksessa palveluyksikkö Männyssä.

Palveluyksikkö Mänty tarjoaa laitospalvelua aikuisiällä vammautuneille henkilöille. Yksikön henkilökunta toimii moniammatillisesti tehden verkostotyötä moniammatillisen työryhmän kanssa.

Hoitajan tehtävän kuvaan kuuluu asukkaan kokonaisvaltainen huomioiminen. Työote on kuntouttava ja lähtökohtana on asiakkaan yksilöllinen kohtaaminen. Työn on erittäin laaja-alaista ja luonteeltaan se on hoidollista sekä myös ohjauksellista.

Määräaikainen tehtävä alkaa mahdollisimman pian, viimeistään 29.7.2019. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jätäthän hakemuksesi pian. Myös muissa sosiaalipalvelujen yksiköissä on tarjolla lyhytaikaisia sijaisuuksia, ole rohkeasti yhteydessä. Työsuhteiden kestosta sovitaan erikseen.

Pätevyysvaatimuksena on sosiaali- tai terveysalan toisen asteen perustutkinto tai vastaava tutkinto, myös alalle opiskelevat huomioidaan haussa. Eduksi katsotaan työkokemus kehitysvammahuollosta ja Effica-tietojärjestelmän hallinta. Haastateltavien on esitettävä henkilöllisyystodistus ja pätevyyden osoittavat todistukset.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan.

Hakemus lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry - järjestelmän kautta. Ilmoitus ja hakuohjeet löytyvät kokonaisuudessaan osoitteesta www.satasairaala.fi/rekry. Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita Rekrytointiyksikkö, puh. 044 707 6979 tai 044 707 6980 / rekrytointi@satasairaala.fi.

1.3.2018 voimaan astuneen tartuntatautilain 48§ mukaan terveydenhuollon työntekijällä ja opiskelijalla on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antamaa suojaa influenssaa vastaan ja imeväisikäisiä hoitavilta hinkuyskää vastaan.

Lisätietoja

http://www.satasairaala.fi

Palvelupäällikkö Katja Alamäki 044 707 4036 tai
sähköpostitse etunimi.sukunimi@satasairaala.fi

Sosiaalipalvelujen toimialue
Osoite: Ulvila

Satakunnan sairaanhoitopiirin Satasairaala on erikoissairaanhoidon ja sosiaalipalvelujen järjestäjä ja tuottaja. Tarjoamme viihtyisän ja toimivan työympäristön ja työyhteisön, joka antaa mahdollisuuden haastaviin työtehtäviin ja ammattitaidon ylläpitämiseen. Työllistämme noin 3 600 henkilöä. Satasairaalan toimintaa on Porissa sekä useilla muilla Satakunnan paikkakunnilla. Satakunnan sairaanhoitopiiri on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan