Skip to main content
test
Hoitaja/sairaanhoitaja/ohjaaja, KTO Liuskallio - Varsinais-Suomen hyvinvointialue

Hei sinä sosiaali- ja terveysalan ammattilainen, alaa opiskeleva tai alasta kiinnostunut!
Haemme kesän sijaisuuksiin hoitajaa, ohjaajaa ja/tai sairaanhoitajaa Liuskallion asumisyksikköön Mynämäelle.

Kodikkaan yksikkömme asukkaina on 14 aikuista kehitysvammaista, jotka tarvitsevat arjessaan monenlaista tukea. Tarjoamme ympärivuorokautista autettua asumista sekä tuettua asumista omissa asunnoissa. Teemme töitä sen eteen, että asiakkaamme saavat elää omannäköistä elämää - tule sinäkin työskentelemään innostavaan työyhteisöömme!

Työ on monipuolista ja sisältää asukkaiden hoitoa, ohjausta ja tukea.

Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja ja aktiivisuutta sekä hyvää asennetta. Eduksi katsomme kokemuksen kehitysvammatyöstä sekä innokkuuden ja kiinnostuksen alaa kohtaan. Tärkeintä on kuitenkin ymmärrys ja halu oppia erilaisuudesta - tarvitset avointa asennetta ja reipasta työotetta.

Sijaisuuksien kesto on 1-4 kuukautta.
Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Kelpoisuusvaatimukset:
Lähihoitaja: Sosiaali- ja terveydenhuollon ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai alan aikaisempi kouluasteinen tutkinto.
Sairaanhoitaja: Terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen sairaanhoitajan laillistus.
Ohjaaja: Soveltuva sosiaali- ja terveydenhuollon korkeakoulututkinto tai aikaisempi opistotasoinen tutkinto.
Huomioimme myös alan opiskelijat.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Lisätietoja

http://varha.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ma-pe klo 9-16: palveluesimies Heli Tepponen 040 485 4565, heli.tepponen@varha.fi
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta.

Lisätietoja

Varsinais-Suomen hyvinvointialue, SOTE-palvelut, Sosiaali- ja vammaispalvelut, Vammaispalvelujen vaativat palvelut, KTO, Liuskallion asumisyksikkö TPA

Varsinais-Suomen hyvinvointialue (Varha) on yksi Suomen suurimmista työnantajista. Me 23 000 Varsinais-Suomen sosiaali-, terveys- ja pelastusalan tekijää turvaamme, parannamme ja pelastamme – hyvinvointia yhdessä, joka päivä.

Tarjoamme merkityksellistä työtä kaupunkien, maaseudun, saariston ja meren rikastamalla uniikilla alueella. Yliopistollisessa ja kaksikielisessä työyhteisössämme on lähes 800 eri ammattinimikettä.

Toimimme keskeisten arvojemme mukaisesti – ystävällisesti ammattitaidolla, arvostavan yhdenvertaisesti ja vastuullisen vaikuttavasti. #hyvintekijät

***

Egentliga Finlands välfärdsområde (Varha) är en av Finlands största arbetsgivare. Vi, 23 000 arbetstagare inom social-, hälso- och räddningsbranschen tryggar, botar och räddar – välfärd tillsammans, varje dag.

Vi erbjuder betydelsefullt arbete i ett unikt område som berikas av städerna, landsbygden, skärgården och havet. Det finns nästan 800 olika yrkesbeteckningar på vår akademiska och tvåspråkiga arbetsplats.

Vi verkar i enlighet med våra centrala värderingar – vänligt med yrkeskunnighet, uppskattande och jämlikt, och ansvarsfullt och effektivt.


Osoite: Sorsantie 4, 23100 Mynämäki

Rekommenderade jobb