Hoitaja, varahenkilöstö - Satakunnan sairaanhoitopiiri

Kaipaatko vaihtelua työhösi? Etsimme nyt hoitajaa sosiaalipalvelujen varahenkilöstöön. Varahenkilöstön hoitajana työskentelet eri yksiköiden moniammatillisissa työryhmissä. Tehtävänäsi on tukea asiakkaan kuntoutusta ja/tai asumista hoitotyön keinoin sekä ohjauksellisin menetelmin.

Sijoituspaikka Antinkartanon kuntoutuskeskuksen yksiköt ja sosiaalipalvelujen asumispalvelut Satakunnan alueella. Voidaksesi toimia eri yksiköissämme sujuvasti, toivomme sinulta joustavuutta ja paineensietokykyä sekä hyviä yhteistyötaitoja. Työ on kaksivuorotyötä ja oma auto on välttämätön.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- tai terveysalan toisen asteen perustutkinto tai vastaava tutkinto. Eduksi katsotaan työkokemus kehitysvammahuollosta ja Lifecare-tietojärjestelmän hallinta.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE- sopimuksen mukaan. Valinnoissa noudatamme neljän kuukauden koeaikaa. Toimeen valitun on esitettävä rikosrekisteriote ennen toimen vastaanottamista, viimeistään 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.

Hakemus lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry - järjestelmän kautta. Ilmoitus ja hakuohjeet löytyvät kokonaisuudessaan osoitteesta www.satasairaala.fi/rekry. Haastateltavien on esitettävä kelpoisuuden osoittavat todistukset ja henkilöllisyystodistus.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita rekrytointipalvelut, puh. 044 707 6979 / 044 707 6980 / rekrytointi@satasairaala.fi.

Edellytämme työntekijöiltämme tartuntatautilain (48§) mukaista rokotussuojaa.

Lisätietoja

https://www.satasairaala.fi/kehitysvammapalvelut

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Esihenkilö varahenkilöstö Marika Paunu, p. 050 473 5357
etunimi.sukunimi@satasairaala.fi

Lisätietoja

Sosiaalipalvelujen toimialue, Asumis- ja kuntoutuspalvelut, Varahenkilöstö

Satakunnan sairaanhoitopiirin Satasairaala on erikoissairaanhoidon ja sosiaalipalvelujen järjestäjä ja tuottaja. Tarjoamme viihtyisän ja toimivan työympäristön ja työyhteisön, joka antaa mahdollisuuden haastaviin työtehtäviin ja ammattitaidon ylläpitämiseen. Työllistämme noin 3 700 henkilöä. Satasairaalan toimintaa on Porissa sekä useilla muilla Satakunnan paikkakunnilla. Satakunnan sairaanhoitopiiri on savuton työpaikka.


Osoite: Ravanintie 359, 28450 Vanha-ulvila

Rekommenderade jobb