Skip to main content
test
Hoitajaksi oppisopimuksella Vaalijalaan - Etelä-Savon hyvinvointialue

Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa hakee oppisopimuksella lähihoitajaksi määräaikaiseen työsuhteeseen Pieksämäen Vaalijalan osaamis- ja tukikeskukseen 31.7.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Yhdistä opiskelu ja työn tekeminen, ja hanki lähihoitajan ammattitaito oppisopimuksella. Koulutus sopii sinulle, joka pidät ihmisläheisestä työstä ja haluat suorittaa opintosi työelämässä.

Koulutuksesta saat itsellesi osaamista, jolla työllistyt varmasti. Työpanoksesi on tärkeä osa vaativan erityisen tuen asiakkaiden palveluketjua. Alueellinen ikärakenteen muutos luo kysyntää ammattitaitoiselle ja koulutetulle henkilöstölle nyt ja tulevaisuudessa.

Vaalijalan osaamis- ja tukikeskus tarjoaa vaativan erityisen tuen kuntoutuspalveluja Etelä-Savon hyvinvointialueella ja valtakunnallisesti. Meillä on pitkät perinteet vaativan erityisen tuen kuntoutuspalvelujen tarjoajana, ja vankkaa erityisosaamista, jota ylläpidämme jatkuvalla kouluttautumisella. Kuntoutusyksiköissä työ on monipuolista, luovaa ja vaihtelevaa. Työssä pääset käyttämään omaa persoonallisuuttasi ja voit hyödyntää omia kiinnostuksen kohteitasi. Työ on sopivan haastavaa ja itsenäistä. Hoitajana suunnittelet, toteutat ja arvioit asiakkaan kokonaisvaltaista kuntoutusta työryhmän jäsenenä.

Koulutuksen sisältö
Opintojen laajuus on 180 osaamispistettä. Lähihoitajaksi opiskellessasi opiskelet Sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon ja vammaistyön osaamisalaa tai mielenterveys- ja päihdetyön osaamisalaa. Koulutuksen kesto noin 2 vuotta.

Opintojen toteutustapa
Opinnot toteutetaan oppisopimuskoulutuksena Eloisan Vaalijalan osaamis- ja tukikeskuksessa. Oppisopimuksella opiskellessa olet työsuhteessa Eloisassa ja olet oikeutettu Sote-sopimuksen mukaiseen palkkaan. Opit työtehtäviä ja taitoja ammattivaatimuksien mukaisesti työpaikkaohjaajan ja opettajan ohjauksessa työpaikalla. Sinulla on mahdollisuus saada 10 päivää palkallisia koulutuspäiviä, muutoin opiskelu tapahtuu omalla ajallasi.

Tarjolla on 8 kpl lähihoitajan oppisopimuspaikkaa Vaalijalan osaamis- ja tukikeskuksen yksiköissä.

Kenelle koulutus sopii
Kaikille alalla työskentelystä kiinnostuneille.

Oppisopimus sopii myös sinulle, jolla on taustalla toinen ammatillinen tutkinto ja olet vaihtamassa sosiaali- ja terveysalalle. Koulutus sopii myös maahanmuuttajataustaisille henkilöille, jolla on jo suomen kielen perusosaamista puhumisessa ja kirjoittamisessa.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa sekä alaikäisten kanssa työskentelevien on esitettävä Eloisalle lain lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002) mukainen rikosrekisteriote ennen valintaa. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Hinta
Koulutus on opiskelijalle maksuton.

Hakuaika koulutukseen on 28.5.2023 saakka. Koulutukseen valitaan hakemuksen ja valintahaastattelun perusteella 8 opiskelijaa. Opinnot alkavat elokuun 2023 alussa.

Lisätietoja

https://etelasavonha.fi/tyopaikat/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Piia Suihkonen
vs. palvelupäällikkö, Vaalijalan osaamis- ja tukikeskus
p. 050 3899 247
piia.suihkonen@etelasavonha.fi
Marjo Laukkanen
Opettaja, STEP-koulutus
p. 040 182 0906
marjo.laukkanen@step.fi

Lisätietoja

Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa vastaa eteläsavolaisten sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelujen järjestämisestä vuoden 2023 alusta. Eloisalla on lähes 200 toimipistettä, joissa työskentelee yhteensä noin 8000 sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen ammattilaista. Olemme digitaalinen ja monipaikkainen organisaatio, jossa työtä tehdään ”myö yhessä”-periaatteella.


Osoite: Nenonpellontie 40, 76940 Nenonpelto

Rekommenderade jobb