test
Hoitajan kesäsijaisuuksia - Varsinais-Suomen erityishuoltopiirin kuntayhtymä

Hei sinä sosiaali- ja terveysalan ammattilainen! Liity osaavaan työyhteisöömme Koskelan asumisyksikköön. Tarjoamme monipuolisen tehtävän koulutusmyönteisessä organisaatiossa moniammatillisen tiimin tukemana.

Haemme hoitajaa kesäsijaisuuteen Koskelan asumisyksikköön Paimion Preitilään. Työ pitää sisällään asukkaiden perushoidon ja arkisten toimintojen tarjoamisen lisäksi viriketoimintaa kuten arkisin pyörivät erilaiset virikepiirit sekä mahdollisuuksien mukaan myös asumisyksikön ulkopuoliset muut retket.

Toivomme meille kesätyöntekijöitä, jotka ovat omatoimisia, positiivisen asenteen omaavia sekä aidosti kiinnostuneita edistämään kehitysvammaisten asukkaidemme elämänlaatua.

Työ Koskelassa on vuorotyötä.

Tarjoamme sinulle monipuoliset koulutusmahdollisuudet, liikunta- ja kulttuuriseteleitä e-passin muodossa, ilmaisen pysäköinnin ja KVTES:n mukaiset lomaedut.

Koskelan asumisyksikkö tarjoaa ympärivuorokautista, kokonaisvaltaista ja yksilöllisistä tarpeista lähtevää palvelua kehitysvammaisille henkilöille. Asumispalvelujen järjestämisen ja tuottamisen lähtökohtana ovat asiakkaidemme yksilölliset tarpeet.

Kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva sosiaalialan koulutusohjelmassa suoritettu tutkinto tai alan opiskelija. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n edellyttämää rokotussuojaa.

Hakemukset ensisijaisesti sähköisenä Kuntarekryn kautta. Mahdolliset kirjalliset hakemukset osoitteeseen: Vähäniituntie 3, 21540 Preitilä. Kuoreen merkintä hakuavain 404777 / Koskelan asumisyksikkö.

Lisätietoja

http://www.kto-vs.fi/palvelut/asumispalvelut/Sivut/koskela.aspx

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ma-pe klo 8-16: palveluesimies Lilja Nikander, 040 525 2408, lilja.nikander@kto-vs.fi

Lisätietoja

KTO Varsinais-Suomen erityishuoltopiirin kuntayhtymä, Asumis- ja kehittämispalvelut, opetus, työllistymistä ja osallisuutta edistävä toiminta, Asumisyksiköt, Koskelan asumisyksikkö

KTO – Kehitysvamma-alan tuki- ja osaamiskeskus on kuntayhtymä, joka tarjoaa palveluja kehitysvammaisille ja muille erityistä tukea tarvitseville Varsinais-Suomessa.

Tarjoamme muun muassa tutkimusta, kuntoutusta, palvelukoti- ja avohuoltoasumista, opetusta sekä työtoimintaa.

Toimintamme lähtökohtana ovat asiakkaidemme yksilölliset tarpeet. Palveluissamme korostuvat myös asiakkaan oikeudet. Haluamme tarjota asiakkaillemme hyvän, omannäköisen elämän.

Arvojamme ovat oikeudenmukaisuus, turvallisuus, hyvä yhteishenki ja arvostava vuorovaikutus. Noudatamme valtakunnallista ohjeistusta koskien yksilöllisen tuen laatukriteerejä.


Osoite: Vähäniituntie 3, 21540 Preitilä

Rekommenderade jobb