Hoitajan kesäsijaisuuksia, Strandvikin asy

Hei sinä sosiaali- ja terveysalan ammattilainen tai alaa opiskeleva!
Oletko sosiaali- ja terveydenhuoltoalan opiskelija tai jo valmis lähihoitaja?
Haemme henkilöitä kesäsijaisuuteen ja keikkaluonteiseen työhön Strandvikin asumisyksikköön.

Työ on monipuolista ja sisältää asukkaiden hoitoa, tukea ja ohjausta heidän arjessaan. Toivomme, että olet oma-aloitteinen ja aktiivinen sekä sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot.

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä osana osaavaa henkilökuntaa saaden työhösi tiimin tuen.
Mahdollistamme sinulle hyvän perehdytyksen. Jos haluat olla mukana kehittämässä laadukasta asumispalvelua, tämä paikka on sinua varten.

Strandvikin asumisyksikkö sijaitsee hulppeassa merimaisemassa Kemiönsaarella Strömman kanavan välittömässä läheisyydessä. Tarjoamme kodin yhdelletoista kehitysvammaiselle. Yksikössämme on apua ja ohjausta saatavilla ympäri vuorokauden. Asumispalveluissamme korostuvat asiakkaan oikeudet ja yksilölliset tarpeet.

Kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveydenhuoltoalan 2. asteen tutkinto tai alan opiskelija. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Hakemukset ensisijaisesti sähköisenä Kuntarekryn kautta. Mahdolliset kirjalliset hakemukset osoitteeseen Aurinkorannantie 15, 25650 Strömma. Kuoreen merkintä hakuavain 335028 / Strandvikin asumisyksikkö.

Lisätietoja

http://www.kto-vs.fi/palvelut/asumispalvelut/Sivut/strandvik.aspx

Tutustu työnantajaan

Ma-pe klo 8-15: palveluesimies Mikaela Tuomaala, 040 552 0695, mikaela.tuomaala@kto-vs.fi

KTO Varsinais-Suomen erityishuoltopiirin kuntayhtymä, Asumis- ja kehittämispalvelut, opetus, työllistymistä ja osallisuutta edistävä toiminta, Asumisyksiköt, Strandvik
Osoite: Aurinkorannantie 15, 25650 Strömma

KTO – Kehitysvamma-alan tuki- ja osaamiskeskus on kuntayhtymä, joka tarjoaa palveluja kehitysvammaisille ja muille erityistä tukea tarvitseville Varsinais-Suomessa.

Tarjoamme muun muassa tutkimusta, kuntoutusta, palvelukoti- ja avohuoltoasumista, opetusta sekä työtoimintaa.

Toimintamme lähtökohtana ovat asiakkaidemme yksilölliset tarpeet. Palveluissamme korostuvat myös asiakkaan oikeudet. Haluamme tarjota asiakkaillemme hyvän, omannäköisen elämän.

Arvojamme ovat oikeudenmukaisuus, turvallisuus, hyvä yhteishenki ja arvostava vuorovaikutus. Noudatamme valtakunnallista ohjeistusta koskien yksilöllisen tuen laatukriteerejä.