Hoitajan kesäsijaisuus

Haemme hoitajan sijaisia touko-syyskuulle 2021 KTO - Kehitysvamma-alan tuki- ja osaamiskeskuksen Neuropsykiatriseen tutkimus- ja kuntoutusyksikkö 1:een.

Neuropsykiatrinen kuntoutus on tarkoitettu henkilöille, joilla on kehitysvamma tai muu neuropsykiatrinen häiriö. Kuntoutujalla voi olla vaativia erityistarpeita, jotka liittyvät mielenterveyteen, autismin kirjon häiriöihin tai haastavaan käyttäytymiseen. Kuntoutuksen tavoitteena on löytää ratkaisuja, toimintamalleja ja tukikeinoja asiakkaalle ja hänen lähiympäristölleen. Tavoitteena on mahdollistaa asiakkaan mielekäs elämä entisessä asuinpaikassaan tai tarvittaessa etsiä asiakkaalle uusi soveltuva asuinpaikka. Työ on kolmivuorotyötä. Kesäsijaisuudet soveltuvat hyvin lähihoitajaopiskelijoille.

Kelpoisuusehtoina tehtäviin soveltuvat 2. asteen tai vastaavat tutkinnot . Myös aloilla opiskelevia voidaan palkata kesäsijaisiksi. Tehtävässä edellytetään tartuntalain 48§:n edellyttämää rokotussuojaa.

Hakemukset ensisijaisesti sähköisenä Kuntarekryn kautta. Mahdolliset kirjalliset hakemukset osoitteeseen: Myllyojantie 2, 21520 Naskarla, kuoreen merkintä: "Kesäsijaiset / työavain 339336 / Neuropsykiatrinen tutkimus- ja kuntoutusyksikkö 1"

Lisätietoja

http://www.kto-vs.fi/palvelut/kuntoutuspalvelut/nepsy/Sivut/default.aspx

Tutustu työnantajaan

Ma-pe klo 8-16: palveluesimies Virpi Oivanen, 050 514 7257, virpi.oivanen@kto-vs.fi

KTO Varsinais-Suomen erityishuoltopiirin kuntayhtymä, Kuntoutuskeskus, Neuropsykiatrinen tutkimus- ja kuntoutusyksikkö
Osoite: Naskarlanraitti 3, 21520 Naskarla

KTO – Kehitysvamma-alan tuki- ja osaamiskeskus on kuntayhtymä, joka tarjoaa palveluja kehitysvammaisille ja muille erityistä tukea tarvitseville Varsinais-Suomessa.

Tarjoamme muun muassa tutkimusta, kuntoutusta, palvelukoti- ja avohuoltoasumista, opetusta sekä työtoimintaa.

Toimintamme lähtökohtana ovat asiakkaidemme yksilölliset tarpeet. Palveluissamme korostuvat myös asiakkaan oikeudet. Haluamme tarjota asiakkaillemme hyvän, omannäköisen elämän.

Arvojamme ovat oikeudenmukaisuus, turvallisuus, hyvä yhteishenki ja arvostava vuorovaikutus. Noudatamme valtakunnallista ohjeistusta koskien yksilöllisen tuen laatukriteerejä.

Suggested jobs