Hoitajan kesäsijaisuus - Varsinais-Suomen erityishuoltopiirin kuntayhtymä

Hei sinä hoitotyön ammattilainen tai sellaiseksi opiskeleva! Tule osaavaan joukkoomme osaksi Liuskallion asumisyksikön henkilökuntaa. Tarjoamme monipuolisen tehtävän koulutusmyönteisessä organisaatiossa moniammatillisen tiimin tukemana.

Haemme hoitajaa määräaikaiseen kesäsijaisuuteen. Jos omaat ennakkoluulottoman ja aktiivisen työotteen vuorovaikutustaitoineen, sovellut työyhteisöömme tiimityöskentelijäksi. Kehitysvamma-alan tuntemus katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Halutessasi mahdollisuus myös pidempään sijaisuuteen. Haussa myös keikkaluonteiseen työhön osaavia tekijöitä.

Mynämäellä sijaitseva asumisyksikkömme on turvallinen koti kehitysvammaisille aikuisille. Asukkaidemme päivittäinen tuen tarve vaihtelee yksilöllisesti. Hoitajan työ pitää sisällään asukkaidemme laaja-alaisen tukemisen, hoitamisen ja ohjaamisen päivittäisissä toimissa.

Työ on kolmivuorotyötä.

Kelpoisuusehtona on sosiaali- ja terveysalan 2. asteen tutkinto. Myös aloilla opiskelevia voidaan palkata kesäsijaisiksi. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Hakemukset ensisijaisesti sähköisenä Kuntarekryn kautta. Mahdolliset kirjalliset hakemukset osoitteeseen KTO/Liuskallion asumisyksikkö, Vs. palveluesimies Heli Tepponen, Sorsantie 4, 23100 Mynämäki. Kuoreen merkintä "Hakuavain 366390".

Lisätietoja

http://www.kto-vs.fi/palvelut/asumispalvelut/Sivut/liuskallio.aspx

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ma-pe klo 8-16: vs palveluesimies Heli Tepponen, 040 485 4565, pirjo.valtonen@kto-vs.fi

Lisätietoja

KTO Varsinais-Suomen erityishuoltopiirin kuntayhtymä, Asumis- ja kehittämispalvelut, opetus, työllistymistä ja osallisuutta edistävä toiminta, Asumisyksiköt, Liuskallio

KTO – Kehitysvamma-alan tuki- ja osaamiskeskus on kuntayhtymä, joka tarjoaa palveluja kehitysvammaisille ja muille erityistä tukea tarvitseville Varsinais-Suomessa.

Tarjoamme muun muassa tutkimusta, kuntoutusta, palvelukoti- ja avohuoltoasumista, opetusta sekä työtoimintaa.

Toimintamme lähtökohtana ovat asiakkaidemme yksilölliset tarpeet. Palveluissamme korostuvat myös asiakkaan oikeudet. Haluamme tarjota asiakkaillemme hyvän, omannäköisen elämän.

Arvojamme ovat oikeudenmukaisuus, turvallisuus, hyvä yhteishenki ja arvostava vuorovaikutus. Noudatamme valtakunnallista ohjeistusta koskien yksilöllisen tuen laatukriteerejä.


Osoite: Sorsantie 4, 23100 Mynämäki

Rekommenderade jobb