Hoitajan kesäsijaisuus, Strandvikin asumisyksikkö - Varsinais-Suomen erityishuoltopiirin kuntayhtymä

Hoitajan kesäsijaisuus, Strandvikin asumisyksikkö - Varsinais-Suomen erityishuoltopiirin kuntayhtymä

Haemme kesäsijaiseksi hoitajaa, joka haluaa olla mukana kehittämässä laadukasta, asukkaan oman elämän näköistä asumispalvelua. Toivomme, että koet olevasi alan ammattilainen. Työ on monipuolista kolmivuorotyötä, joka vaatii hyvät vuorovaikutustaidot.

Strandvikin asumisyksikkö tarjoaa kodin yhdelletoista iäkkäälle kehitysvammaiselle henkilölle. Apua ja ohjausta on saatavilla ympäri vuorokauden. Asumisyksikkö sijaitsee hulppeassa merimaisemassa Kemiönsaarella Strömman kanavan välittömässä läheisyydessä noin kahdeksan kilometrin päässä Kemiön keskustasta. Asumisyksikössä tavoitteena on mahdollistaa asiakkaille mahdollisimman itsenäinen ja omatoiminen elämä ja ylläpitää asiakkaiden saavutettuja taitoja mahdollisimman pitkään. Asumispalveluissamme korostuvat asiakkaan oikeudet. Noudatamme valtakunnallista ohjeistusta koskien yksilöllisen tuen laatukriteereitä. Asumispalvelumme järjestämisen ja tuottamisen lähtökohtana ovat henkilön yksilölliset tarpeet. Tavoitteena on, että järjestetty tuki ja palvelut mahdollistavat vammaiselle henkilölle oman näköisen elämän.

Kelpoisuusehtoina tehtäviin soveltuvat 2. asteen- (hoitaja) tai vastaavat tutkinnot . Myös alalla opiskelevia voidaan palkata kesäsijaisiksi. Tehtävässä edellytetään tartuntalain 48§:n edellyttämää rokotussuojaa.

Hakemukset ensisijaisesti sähköisenä Kuntarekryn kautta. Mahdolliset kirjalliset hakemukset osoitteeseen: Aurinkorannantie 15, 25650 Strömma. Kuoreen merkintä hakuavain 233610 / Strandvikin asumisyksikkö

Läs mer

http://www.kto-vs.fi

Lisätiedot ma-pe 8-16: palveluesimies Mikaela Tuomaala, puh. 0405520695 tai sposti. mikaela.tuomaala@kto-vs.fi

Strandvikin asumisyksikkö
Adress: Aurinkorannantie 15, 25650 Strömma

Varsinais-Suomen erityishuoltopiirin kuntayhtymä KTO – Kehitysvamma-alan tuki- ja osaamiskeskus on vammaisten erityisasiantuntijapalveluita tarjoava kuntayhtymä. Erityisasiantuntijapalveluina kuntayhtymä järjestää muun muassa tutkimusta, kuntoutusta, palvelukoti- ja avohuoltoasumista, opetusta sekä työtoimintaa. Palveluissamme korostuu asiakkaan oikeudet. Noudatamme valtakunnallista ohjeistusta koskien yksilöllisen tuen laatukriteerejä. Palvelujemme järjestämisen ja tuottamisen lähtökohtana ovat henkilön yksilölliset tarpeet. Tavoitteena on, että järjestetty tuki ja palvelut mahdollistavat vammaiselle henkilölle oman näköisen elämän.

Mer om arbetsgivaren