Skip to main content
test
Hoitajan kesätyö, Tupasvilla - Kaarinan kaupunki

Tupasvillan yksikköön haetaan hoitajia kesälomasijaisuuksiin!

Tupasvilla on ikäihmisten tehostetun palveluasumisen yksikkö, jossa hoidamme asukkaitamme, kuten toivoisimme itseämme hoidettavan. Tupasvillassa on kuusi vakituista asukaspaikkaa, kuusi lyhytaikaispaikkaa, yksi kriisipaikka ja yksi arviointipaikka. Lisäksi meillä on viisi ns. senioriasuntoa, joiden asukkaat saavat meiltä palveluja. Meillä jokaista ikääntynyttä arvostetaan ja työskentelemme asiakaslähtöisesti. Nyt haemme loistavaan tiimimme lähihoitajia kesäsijaisuuksiin.

Meillä henkilökunta muodostuu hoitoalan koulutuksen saaneista hoitajista (sairaanhoitajia, lähihoitajia, hoitoapulainen). Työ on kolmivuorotyötä. Hoitajan tehtäviin kuuluu asukkaiden kokonaisvaltaisesta sairaanhoidosta, perushoidosta ja hoivasta huolehtiminen sekä toimintakyvyn tukeminen ja voinnin seuranta.

Kelpoisuusehtona hoitajan tehtävään on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun lain (272/2005) 8 §:n mukainen pätevyys. Huomioimme myös opiskelijat, joilla on suoritettuna 2/3 osaa opinnoista ja lääkehoidon osuus suoritettuna hyväksytysti. Toivomme että sinulla olisi myös kokemusta ikäihmisten parissa työskentelystä ja haluat toteuttaa toimintakykyä edistävää työotetta. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 a§ edellyttämää rokotussuojaa.

Me tarjoamme sinulle ajantasaiset työvälineet ja hyvän ammatillisen tuen mukavassa työyhteisössä. Mikäli olet yhteistyökykyinen, kehittämismyönteinen ja arvojemme mukainen työ kuulostaa sinun tehtävältäsi, niin hae työpaikkaa jo tänään. Palkkaus on 2260,35€ / kk:ssa

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana!

Tule parhaaseen joukkoomme.

Mikäli kiinnostuit, täytä sähköinen hakemus.

Toivomme ensisijaisesti sähköisiä hakemuksia. Kirjalliset hakemukset ja CV:n voi tarvittaessa toimittaa osoitteeseen: Sosiaali- ja terveyspalvelut, Tarja Huhtinen, PL 12 20781 Kaarina. Kirjallisia hakemuksia ei palauteta, eikä mahdollisia muita liitteitä huomioida.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Mirja Söderman, mirja.soderman@kaarina.fi
Elisa Jylhäsalmi-Jörkell, elisa.jylhasalmi-jorkell@kaarina.fi

Lisätietoja

Kaarinan kaupunki, Sosiaali- ja terveyspalvelut, Ikäihmisten palvelut

Kaarina on yli 35 000 asukaan kehittyvä elinvoimainen kaupunki Varsinais-Suomessa. Työllistämme noin 2000 eri alojen ammattilaista. Viimeisimmän työhyvinvointikyselymme mukaan 75 % työntekijöistämme suosittelisi meitä työnantajana. Tarjoamme hyvät koulutusmahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen. Paras paikka sinulle.


Osoite: Hepojoentie 7, 21500 Piikkiö
Kaarinan kaupunki - Rökfri arbetsplats Kaarinan kaupunki - Responsible employer

Rekommenderade jobb