Hoitajan, sairaanhoitajan ja ohjaajan sijaisuuksia

Hei sinä sosiaali- ja terveysalan ammattilainen tai alan opiskelija! Haemme joukkoomme hoitajia/ohjaajia/sairaanhoitajia erimittaisiin sijaisuuksiin sekä keikkaluontoiseen työhön Sauvon asumisyksikköön. Tarjoamme monipuolisen työn koulutusmyönteisessä organisaatiossa moniammatillisen tiimin tukemana.

Yksikössä on 12 kotia erityistä tukea tarvitseville henkilöille. Asukkaiden palvelut ja arjen toiminta määrittyvät asukkaiden tarpeiden ja tavoitteiden mukaisesti. Työ on monipuolista hoito- ja ohjaustyötä. Työskentelyä määrittelee asiakkaan osallisuutta, itsemääräämisoikeutta ja yksilöllistä elämän suunnittelua vahvistavat käytännöt. Noudatamme työssämme yksilöllisen tuen laatukriteereitä.

Tarjoamme sinulle hyvän mahdollisuuden käyttää osaamistasi monipuolisesti asukkaidemme hyväksi. Toivomme sinun olevan aktiivinen ja innostunut tekemään työtä osana tiimiä asukkaidemme hyvän elämän varmistamiseksi. Yksikkömme työntekijänä huolehdit muun muassa asukkaiden päivittäisen toiminnan toteutumisesta, aktiivisesta arjesta sekä hyvästä hoidosta. Yhteistyötä tehdään asukkaan lähiverkoston kanssa saumattomasti.

Asukkaidemme kanssa työskenneltäessä vuorovaikutus ja kommunikaatio ovat onnistumisen avaimia, joten toivomme sinulta hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Työ on kolmivuorotyötä.

KTO on koulutusmyönteinen organisaatio ja sijaiset sekä keikkalaiset perehdytetään tehtävään.

Tarjoamme myös monipuoliset koulutusmahdollisuudet, liikunta- ja kulttuuriseteleitä e-passin muodossa, ilmaisen pysäköinnin ja KVTES:n mukaiset lomaedut.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Hakemukset sähköisenä Kuntarekryn kautta.

Lisätietoja

http://www.kto-vs.fi

Tutustu työnantajaan

Arkisin klo 8-15: palveluesimies Maiju Salonen, maiju.salonen@kto-vs.fi, 040 665 1343

KTO Varsinais-Suomen erityishuoltopiirin kuntayhtymä, Asumis- ja kehittämispalvelut, opetus, työllistymistä ja osallisuutta edistävä toiminta, Asumisyksiköt, Sauvon asumisyksikkö
Osoite: Hakkistie 2, 21570 Sauvo

KTO – Kehitysvamma-alan tuki- ja osaamiskeskus on kuntayhtymä, joka tarjoaa palveluja kehitysvammaisille ja muille erityistä tukea tarvitseville Varsinais-Suomessa.

Tarjoamme muun muassa tutkimusta, kuntoutusta, palvelukoti- ja avohuoltoasumista, opetusta sekä työtoimintaa.

Toimintamme lähtökohtana ovat asiakkaidemme yksilölliset tarpeet. Palveluissamme korostuvat myös asiakkaan oikeudet. Haluamme tarjota asiakkaillemme hyvän, omannäköisen elämän.

Arvojamme ovat oikeudenmukaisuus, turvallisuus, hyvä yhteishenki ja arvostava vuorovaikutus. Noudatamme valtakunnallista ohjeistusta koskien yksilöllisen tuen laatukriteerejä.