Hoitajan sijaisuudet (jatkuva haku)

Sinä hoitoalan koulutuksen saanut tai alan opiskelija.
Tervetuloa työskentelemään kehittyvään ja moniammatilliseen Eskoon sosiaalipalvelujen kuntayhtymään.

Hoitajien sijaisuuksia on tarjolla kuntayhtymän eri yksiköissä. Toiminnassamme korostuvat laadukkaat kokonaisvaltaiset vammaispalvelut.

Hoitajan työhön kuuluu eri-ikäisten kehitysvammaisten asiakkaiden ja asukkaiden hoito, hoiva ja kuntoutus. Työ on pääsääntöisesti vuorotyötä.

Olet hakemamme henkilö, jos sinulla on lähi- tai sairaanhoitajan koulutus tai aikaisempi sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai olet alan opiskelija.

Lisätietoja

http://www.eskoo.fi

Tutustu työnantajaan

eskoorekry@eskoo.fi, p. 050 474 6915
Pietarsaari, Marina Rantanen p. 050 474 0729
Kristiinan kaupunki, Sirpa Bomberg p. 050 474 6816
Tervajoki, Minna Mansikka-aho p. 050 474 6846

Eskoon sosialalipalvelujen kuntayhtymä
Osoite: Seinäjoki, Kristiinankaupunki, Pietarsaari, Vaasa

Tuki- ja osaamiskeskus Eskoo toimii yksilöllisen elämän tukijana ja sosiaalihuollon erityispalvelujen tuottajana. Toimimme pohjalaismaakunnissa ja tarjoamme myös valtakunnallisia palveluja. Olemme erikoistuneet vammaispalveluihin ja lastensuojeluun.

Eskoo on asiakaslähtöinen osaaja, palvelujen tuottaja ja kehittäjä. Me Eskoossa ajattelemme, että jokaisella ihmisellä on oikeus hyvään ja yksilölliseen elämään. Työtämme ohjaavia arvoja ovat ihmisarvon kunnioittaminen, vastuullisuus ja uudistumiskyky. Saamme tehdä merkityksellistä ja palkitsevaa työtä.

Eskoossa työskentelee noin 400 alan ammattilaista. Panostamme vahvasti henkilöstön osaamisen kehittämiseen. Päätoimipaikkamme on Seinäjoella. Muut palveluyksikkömme sijaitsevat myös moderneissa tiloissa Kristiinankaupungissa, Pietarsaaressa sekä Tervajoella Vaasan Vähäkyrössä.

Tutustu meihin www.eskoo.fi, eskoossa.fi-verkkolehdessä ja Facebook sivuillamme.